Martina Aitolehti nautti juhannussaunasta – ystävykset noudattivat perinteitä: "Jos Nanna ja Varpu vihtoo susta pahat henget pois, ei voi seurata kun hyvää"

10:44
Martina Aitolehti puhui Vappu ja Marja Live -ohjelmassa erostaan avopuolisoonsa Stefan Thermaniin.

Kolmikko vietti juhannusta Järvisydämessä. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti vietti juhannusta ystäviensä Nanna ja Jere Karalahden, sekä Varpu Hintsasen kanssa idyllisellä Rantasalmella luksusmajoituksessa. 

Aitolehti julkaisi lukuisia videoita ja kuvia matkaltaan. Hyvinvoinnin parissa työskentelevä Aitolehti ei unohtanut urheilua edes juhannuksena ja liikkuikin aktiivisesti lähes joka päivä. Hän pääsi nauttimaan myös vesijet-ajelusta, sekä uimisesta. 

Ystävykset pääsivät nauttimaan myös perinteisestä juhannussaunasta vihtojen kera. Aitolehti julkaisi Instagram-tililleen kuvan hetkestä. 

– Jos Nanna ja Varpu vihtoo susta pahat henget pois, ei voi seurata kun hyvää, Aitolehti kirjoittaa. 

Hintsanen on kommentoinut julkaisuun. 

– Kiitos Maru – tää juhannussavusauna oli kyllä timanttia (hymiö), mutta niin oli juhannussaunamuijatkin, hän kirjoitti. 

Aitolehti kertoikin, että tämän vuoden juhannus on ollut hänelle mieluisin. 

– Ollu heittämällä siistein juhannus ikinä ja tästä tehdään ehdottomasti perinne, hän kirjoitti kuvaan, jossa ajaa vesijetillä. 

Aitolehdellä on ollut dramaattinen kevät, sillä hän erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista pääsiäisenä. Eron jälkeen Therman on puolestaan viettänyt tiiviisti aikaa Sofia Belórfin kanssa.

Aitolehti muutti eron jälkeen Helsingin Kalasatamaan tyttäriensä kanssa ja Nala-koiransa kanssa


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja