Uuden kodin hankkinut Martina Aitolehti järjesti railakkaat tuparit – julkaisi kuvia näyttävistä juhlista: "Myönnän, ajatus ahdisti"

Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu 2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät - katso video.

Kovia kokenut julkkiskaunotar Martina Aitolehti juhlisti uutta kotiaan railakkaasti viikonloppuna.

Erodraaman keskiössä kevään ajan ollut hyvinvointiyrittäjäMartina Aitoleheti on muuttanut uuteen kotiin. Aitolehti järjesti viikonloppuna villin illanvieton uuden kotinsa kunniaksi. Sinkkukaunotar julkaisi juhlista railakkaita kuvia Instagramissa. Aitolehden hyvä ystävä Nanna Karalahti toimi tupareiden muusana.

– Okei, paljastuksia luvassa! Oon aina ollu sitä mieltä et tuparit on ihan turhat järjestää ( en halua sotkua mun kotiin jne... ) No, Nanna Karalahti päätti että nyt järkätään tuparit ja vieraina kaikki upeet ja ihanat naiset. Myönnän ajatus ahdisti, mutta täällä ollaan. Korona rajoitusten puitteissa, talo täynnä ihania naisia joita niin rakastan. Ystävät ja niiden olemassaolo on parasta, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti julkaisi juhlistaan useita kuvia seuraajilleen.

– Onnellinen ja niin kiitollinen. Ei haittaa, vaikka vähän päähän sattuu. Huikea ilta, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti on sosiaalisen median perusteella eron jälkeen laittanut uutta kotiaan kuntoon ja urheillut ahkerasti. Aitolehti kertoi Me Naiset -lehdelle haastattelussa eronsa syistä.

Aitolehti ja ex-puoliso Stefan Therman seurustelivat yli yhdeksän vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat