Niko Ranta-aho paljasti Radio Rockilla kuulleensa Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin väleistä Martina Aitolehdeltä: "Se suhde loppui siihen"

5:25
MTV paikalla: Niko Ranta-aho pääsi vapaaksi tutkintavankeudesta – katso huojentuneen miehen koko haastattelu

Niko Ranta-aho kuuli Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin lähentyneistä väleistä Martina Aitolehdeltä. 

Katiska-huumevyyhdin pääepäilty Niko Ranta-aho pääsi keskiviikkona 17. kesäkuuta vapaaksi odottamaan lopullista tuomiotaanKun Ranta-aho vangittiin heinäkuussa, hän seurusteli fitnesskaunotar Sofia Belórfin kanssa. Pari oli seurustellut tuolloin kymmenen kuukautta ja he asuivat luksusasunnossa Espanjan Marbellassa ennen kuin molemmat pidätettiin.

Belórf istui vangittuna kymmenen päivää, ja häntä syytetään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Ranta-aho ja Belórf eivät ole pidätyksen jälkeen saaneet jutella, tai tavata tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi eroaan tuolloin MTV Uutisille.

Pian eron jälkeen Belórf nousi otsikoihin, kun hänet yhdistettiin romanttisessa mielessä julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-kihlattuun Stefan Thermaniin. Aitolehti ilmoitti erosta viime huhtikuussa sosiaalisessa mediassa ja kertoi Iltalehdelle eron syyn olleen tosiasiassa se, että hänen entinen puolisonsa sekä Belórf viihtyisivät yhdessä. MTV Uutiset tavoitti tuolloin Belórfin kommentoimaan asiaa, ja hän puolestaan kiisti väitteen.

Ranta-aho kertoi tuntemuksiaan haastatelussa Radio Rockin Kim Sainiolle ja Harri Moisiolle torstaiaamuna. Hän kertoi kuulleensa vankilassa jo huhuja Belórfin ja Thermanin suhteesta, mutta sai puheille vahvistuksen puhuttuaan Aitolehden kanssa.

– Itseasiassa mä sain jopa puhua Martinan kanssa. Martina kertoi mulle avoimesti, miten asiat on mennyt ja sain siihen vahvistuksen. Mähän oon kuullut vain huhuja, minkä perusteella olen tuolla sellissä ollut ja noita asioita miettinyt. Sit sain vahvistuksen ja päätös oli erittäin yksinkertainen. Se suhde loppui siihen ja kaikki tuki mun puolelta poistui. Eihän siinä jäänyt mitään jossiteltavaa eikä mietittävää, Ranta-aho kertoi haastattelussa.

Miehen mukaan hän ei tunne katkeruutta ja toivoo vain kaikkea hyvää entiselle puolisolleen. 

– Ehkä enemmän voisin puhua tuosta entisestä ystävästäni. Ehkä häntä kohtaan on jonkunlaisia, niin sanotusti erilaisempia tunteita.

– Kyllähän keskustelu tullaan jossain kohtaa käymään. Eihän sitä pysty välttelemään missään tilanteessa. On asioita, mitkä pitää keskustella ja ne keskustellaan. 

MTV Uutiset tavoitti eilen Belórfin, kun Ranta-aho pääsi vapauteen. Kysyimme, haluaako hän nähdä entistä puolisoaan Ranta-ahoa.

– En osaa sanoa oikein nyt mitään, kun hiukan sokkina tuli. Tietysti haluan olla hyvissä väleissä ja selvittää asioitamme. En toivo kuin pelkkää hyvää hänelle niin kuin aina, Belórf kommentoi tuolloin.

Ranta-ahon Radio Rockin haastattelussa uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

8:29
Suuressa huumevyydissä syytetty Niko Ranta-aho pääsi vapaaksi tutkintavankeudesta – rikostoimittajamme kertoo, mistä on kyse

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja