Martina Aitolehti iloitsee päässeensä vihdoin jaloilleen eron jälkeen: "Tämä auttoi minut pahimman yli"

Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu 2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät - katso Aitolehden tunteikas haastattelu.

Eroprosessissa oleva Martina Aitolehti iloitsee Instagramissa päässeensä vihdoin pahimman myrskyn ylitse. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti iloitsee Instagram-julkaisussaan päässeensä vihdoin jaloilleen ja pahimman myrskyn ohi.

Hän muutti tänä keväänä omaan kotiinsa Helsinkiin, kun hän erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista. Pariskunta ehti olla yhdessä yli yhdeksän vuotta, jonka aikana heille syntyi Isabella-tytär. Lisäksi Aitolehdellä on edellisestä suhteestaan, radiojuontaja Esko Eerikäisenkanssa Victoria-tytär.

Aitolehden ja Thermanin eron jälkimaininkeihin on liittynyt kolmiodraamaa, sillä mallina ja somevaikuttajan työskentelevän Sofia Belórfin tiedetään viihtyneen tiivisti Thermanin kanssa heti eron jälkeen.

Aitolehti kertoo, kuitenkin, että tällä hetkellä hän on onnellinen ja kiitollinen elämästään ja ihmisistä ympärillään.

– Viimeaikaisia kuulumisia ja ajatuksia... Edeltävät viikot ollut aika härdelliä. Rutiinien opettelua uudessa ympäristössä ja tietysti itseni tunnustelua.

– Olen vihdoin sataprosenttisesti auki tälle kauniille maailmalle ja se tuntuu tosi hyvälle. Tänään halusin pitkästä aikaa pysähtyä miettimään kiitollisuutta. Tämä auttoi mut pahimman yli, niin kliseeltä kun se kuulostaakin.

– Kiitollisuuteen on paljon aihetta. Minä ja lapset ollaan terveitä, mun työt sujuu paremmin kuin koskaan, ystävät, treeni kulkee, mulla on kaunis ja viihtyisä koti ja olen rakastettu, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti on kotiutunut uuteen kotiinsa ja järjesti viikonloppuna tuparit ystävilleen. Hän sai myös perheen Nala-koiran itselleen Helsinkiin. Aiemmin Nala on asunut Hangossa Thermanin huvilalla.

Juttua muokattu 3.6. klo 18:50: Otsikon kirjoitusvirheet korjattu. Otsikossa luki virheellisesti avioero. 

Lue myös:

    Uusimmat