Martina Aitolehti ja Stefan Therman jakoivat eron myötä koiransa – nuorempi rottweiler muuttaa Aitolehden luo

2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät - katso Aitolehden tunteikas haastattelu.

Martina Aitolehti ja hänen tyttärensä saavat kotiinsa huomenna Nala-koiran.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti muutti tänä keväänä omaan kotiin Helsinkiin, kun hän erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista. Pariskunta ehti olla yhdessä yli yhdeksän vuotta, jonka aikana heille syntyi Isabella-tytär. Lisäksi Aitolehdellä on edellisestä suhteestaan, radiojuontaja Esko Eerikäisen kanssa Victoria-tytär.

Aitolehti on kotiutunut uuteen kotiinsa ja järjesti viikonloppuna tuparit ystävilleen. Tänä aamuna Aitolehti heräsi virkeänä jo viiden aikaan ja valmistautui kuvauspäivään. Hän iloitsee siitä, että huomenna perheeseen muuttaa uusi asukas: Aitolehden ja Thermanin yhdessä hankkima Nala-koira, joka on rodultaan rottweiler. Ex-pariskunta hankki koiran viime vuonna. Nalan lisäksi ex-pariskunnalla on toinenkin rottweiler Baxter. Koirat ovat olleet pääosin Hangossa.

– Ja tiedättekö mikä on parasta, kun avaa silmät uuteen päivään? Sitä on kiitollinen ja todella onnellinen olo kaikesta. Kiitos elämä. Huomenna saan mun pikkuneidin ja Nalan kotiin. Kyllä, Nala muuttaa meidän kanssa kaupunkiin. Iloa kaikkien päivään!, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti on ollut tiiviisti kevään aikana otsikoissa, kun hän erosi Stefan Thermanista. Eron jälkeen Therman on viihtynyt Sofia Belórfin kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja