Martina Aitolehti kommentoi vihdoin kohueroa

Suomen seuratuimpiin julkkispariskuntiin kuuluva Martina Aitolehti-Eerikäinen ja Esko Eerikäinen erosivat yllättäen viime viikonloppuna.

Pariskunnan erouutinen tuli julkisuuteen lauantaina, kun MTV3.fin Viihdeuutiset uutisoi asiasta. Eron jälkeen murtunut Esko on ollut pariskunnasta se osapuoli, joka on kommentoinut asiaa.

Martina vuorostaan pysyi aluksi erosta vaiti ja kohun ollessa kiivaimmillaan jopa poistui Facebookista. Muutaman päivän hiljaiselon jälkeen Martina palasi yhteisöpalveluun, mutta ei ollut keskiviikkoiltapäivänä vielä päivittänyt sivuilleen eroaan.

Illan aikana Martina aktivoitui myös Facebookissa ja päivitti sivuilleen suhdestatuksekseen eronnut. Facebook-statuksen päivittäminen on ollut ainoa tapa, jolla Martina on kommentoinut eroa julkisesti.

Martina Aitolehti-Eerikäisen ja Esko Eerikäisen avioliitto kesti vajaa neljä vuotta. Pariskunta avioitui maistraatissa kesällä 2007 vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Martinalla ja Eskolla on reilun vuoden ikäinen Victoria-tytär.

alkaa Subilla maaliskuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja