Marssijärjestys Ferrarilla on täysin selvä, jopa Charles Leclerc myöntää sen – "Ymmärrän, että pitää olla tietynlainen hierarkia"

Ferrain F1-kausi on ollut tähän mennessä varsin vaisu. Valoa tunnelin päähän toi Sebastian Vettelin paalupaikka Kanadan GP:n aika-ajoissa. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel oli kaksi kymmenystä (+0,206) toiseksi tullut Lewis Hamiltonia nopeampi. Vettelin paalupaikka tulikin loistavaan saumaan, sillä Ferrari on ollut läpi kauden Mercedes-tallia perässä. 

Vettelille itselleenkin paalupaikka varmasti maistui. Nimittäin Ferrarille täksi kaudeksi siirtynyt Charles Leclerc on pystynyt ajoittain laittamaan kunnolla saksalaiskuskin ahtaalle. 

Leclerc on ajanut varsin nopeasti ja oli lähellä voittoakin, mutta tekninen ongelma pudotti hänet kolmanneksi Bahrainin GP:ssä. Hän myöntääkin, että Vettel on tallin ykköskuljettaja.

– Ymmärrän, että isossa tallissa, kuten Ferrari, pitää olla tietynlainen hierarkia. On selvää, että se on Sebastian, jolla on uskomaton määrä kokemusta ja on nelinkertainen mestari, Leclerc toteaa GrandPX:n sivuston mukaan. 

Leclerc painottaa myös, että hänen pitää tehdä vähemmän virheitä radalla. 

– Hän (Vettel) on tehnyt vähemmän virheitä, kuin minä, Leclerc kertoo.

Leclerc itse lähtee sunnuntain kisaan kolmannesta lähtöruudusta.

Juttua korjattu klo 20.00: Leclerc oli Bahrainissa kolmas, hän ei keskeyttänyt. 

Lue myös:

    Uusimmat