Marilyn Mansonille karut seuraukset seksuaaliseen ahdisteluun liittyvistä syytöksistä – muusikko tyrmäsi tylysti naisten väitteet: "Hirvittävää vääristelyä"

Viisi naista syytti maanantaina Marilyn Mansonia seksuaalisesta ahdistelusta. Seurauksena muun muassa levy-yhtiö lopetti yhteistyön muusikon kassa kuin seinään.

Myös MTV Uutiset kertoi maanantaina näyttelijä Evan Rachel Woodin ja neljän muun naisen syyttävät muusikko Marilyn Mansonia seksuaalisesta ahdistelusta.

Mansonin, 52, entinen kihlattu Wood, 33, kertoi maanantaina Instagram-tilillään julkaisemassaan kirjoituksessa vuosia kestäneen hyväksikäytön ja väkivallan alkaneen, kun hän oli vasta teini-ikäinen.

Manson vastasi tiistaina Suomen aikaa naisten julkaisemiin syytöksiin. Hän tyrmäsi lausunnossaan tylysti naisten esittämät väitteet. 

– Ilmeistä on, että elämäni ja taiteeni ovat pitkään herättäneet ristiriitaisia tunteita, mutta nämä hiljattaiset väitteet ovat hirvittävää vääristelyä, hän kirjoitti Instagramissa julkaisemassaan lausunnossaan.

– Intiimit suhteeni ovat aina perustuneet täyteen yhteisymmärrykseen samanmielisten kumppanien kanssa. Piittaamatta siitä, kuinka ja miksi muut ovat valinneet kuvailla mennyttä, se on totuus.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Naisten syytökset ovat kuitenkin aiheuttaneet muusikolle jo mittavia seurauksia. Muun muassa US Magazine uutisoi, että levy-yhtiö Loma Vista ilmoitti, ettei aio jatkaa Manson albumin promoamista maanantaina julki tulleiden syytösten takia. Yhtiö ilmoitti lisäksi päättäneensä lopettaa yhteistyön Mansonin kanssa jatkossa tyystin.

Deadline-sivuston mukaan Manson on saanut kenkää myös American Gods -televisiosarjasta.

Muun muassa NBC News nosti analyysissaan esille myös Mansonin vuonna 2009 Spin-lehdelle antaman haastattelun, jossa hän kertoi fantasioineensa silloisen tyttöystävänsä Evan Rachel Woodin murhaamisesta.

– Kappaleeni I Want to Kill You Like They Do in the Movies kertoo fantasioistani. Fantasioin päivittäin hänen kallonsa murskaamisesta lekalla, Manson sanoi haastattelussa – joskin hänen joukoistaan kommentoitiin NBC:n mukaan viimeisimmän kohun alettua, ettei haastattelun kommentteja tule ottaa täysin kirjaimellisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja