Maria Guzenina-Richardson ylinopeuksistaan: En selittele

Demarien kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson tunnustaa blogissaan kärynneensä syksyllä kahdesti ylinopeudesta. Hän ei kuitenkaan lähde selittelemään tekemisiään.

– Koetin kirjoittaa siitä, miten paljon ajan vuodessa. Koetin kirjoittaa siitä, että edellisistä sakoista on aikaa. Koetin kirjoittaa siitä, ettei tien päällä ollut muuta liikennettä hetkellä jolloin koetin kuroa aikatauluani kiinni. Turhaa selittelyä, Guzenina-Richardson kirjoittaa blogissaan.

7 päivää –lehti kertoi ensin, miten Guzenina-Richardson oli täräyttänyt poliisin tutkaan 150 kilometrin tuntinopeudella satasen alueella. Kansanedustaja kärysi samalla tieosuudella lokakuussa 20 kilometrin ylinopeudesta.

Kyse on Tampere-Helsinki-moottoritiestä, jonka varrella sijaitsee muun muassa Hämeenlinna. Guzenina-Richardson antaakin ymmärtää, että hän on ollut vierailemassa tuoreen miesystävänsä Mika Walkamon luona.

– Selittelyltä näyttäisi sekin, jos kirjoittaisin miten helposti ajantaju katoaa rakkaan ihmisen seurassa. Perhana, minä olen aikuinen nainen, näin ei saisi käydä, Guzenina-Richardson lisää.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat