Mari Rantasila avautuu Me Naisille sinkkuudestaan ja nuoremmista miehistä: "He haluavat naisen, joka on sujut seksin ja itsensä kanssa"

Mari Rantasila ihmettelee, että edelleen nuoremman miehen ja vanhemman naisen suhteeseen suhtaudutaan epäilevästi.

Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Mari Rantasila erosi pari vuotta sitten näyttelijäpuoliso Teijo Elorannasta. Nyt Rantasila kertoo sinkkuudestaan tuoreessa Me Naiset -lehden artikkelissa. 

Hän kertoo lehdelle, että hänen käsityksensä niin sanotusta perinteisestä parisuhdemallista muuttui eron jälkeen.

– Ei ole välttämättä olemassa sitä yhtä oikeaa. Voi olla vaikka useampi lyhytaikainen. Voi olla yhdessä sen ajan mitä on – ajattelematta loppuelämää, Rantasila kertoo haastattelussa. 

Rantasila on huomannut, että hänen on helpompi olla nuorten miesten kanssa, sillä he pystyvät suhtautumaan naiseen tasa-arvoisena. 

Hänestä nuorempien miesten kiinnostukseen on syynsä.

– He eivät välttämättä halua lapsia. Ja he haluavat naisen, joka on sujut seksin ja itsensä kanssa, hän kertoo lehdelle

Kauneusihanteita vastaan

Rantasila kritisoi avoimesti MTV Uutisille nykyajan kauneisihanteita vuonna 2015. 

– Olisi tosi kiva, että tällekin iälle tarjottaisiin näyttelijän töitä. En tarkoita siis pelkästään itseäni, vaan ylipäänsä kaikkia ikäisiäni naisnäyttelijöitä, hän kommentoi tuolloin.

Samassa hän totesi, ettei ole suinkaan kateellinen nuoremmille, vaan hänestä olisi tärkeää, että myös vanhemmille tehtäisiin näyttelijänrooleja. 

– Ihanaa, että nuorilla on töitä ja niin pitääkin olla. Toivoisin ettei elokuva ja tv olisi sellainen väline. jossa kuvataan vain nuorten ihmisten elämää. Että jos on vähän ryppyjä ja näyttää vanhemmalta, niin onko se rumaa, että sitä ei voisi näyttää? Mikä siinä on niin pelottavaa, että sitä ei voi kertoa? Miehillähän rypyt muuttuvat karismaksi, mistä se johtuu että näin tuntuu käyvän? Naisillahan se on aivan sama asia, hän kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat