Manse PP löi Suomen mestariksi!

5:26
Videolla kuvaa Manse PP:n mestaruustunnelmista.

Tamperelainen Manse PP on voittanut pesäpallon miesten Suomen mestaruuden. Manse PP kukisti kotikentällään ratkaisevassa viidennessä finaalissa Kouvolan Pallonlyöjät 1–0 (0–0, 3–0) ja otti seurahistoriansa ensimmäisen miesten SM-kullan voitoin 3–2.

Isäntäjoukkue nappasi tukevan otteen mestaruudesta heti toisen jakson alussa, kun jokerit Juha Niemi ja Lauri Kivinen kotiuttivat Timo Torpan ja Tuomas Jussilan Kaupin pesäpallostadionin kotipesään. Kolmannessa vuoroparissa Henri Puputti käytti ajolähdön hyväkseen ja vapautti Juuso Myllyniemen juoksuun. 

Manse PP nousi miesten Superpesikseen kaudeksi 2020 ja nappasi kultamitalit toisella pääsarjakaudellaan. Täksi kaudeksi Manse kokosi todellisen tähtisikermän, kun muun muassa useita Suomen mestaruuksia kahmineet Jussila, Puputti ja lukkari Juha Puhtimäki saapuivat Tampereelle.

Edellisen kerran vuonna 1976 SM-kultaa juhlinut KPL joutui tyytymään himmeämpiin mitaleihin jo neljäntenä kautena peräkkäin. Joukkue oli hopealla myös kausina 2018 ja 2020 ja pronssilla vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja