Mainos

Mangoldikeitto

  • 400 g mangoldin lehtiä
  • vettä
  • 2 rkl margariinia
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 0,25 tl hienonnettua muskottipähkinää
  • 1 l maitoa
  • 0,75 tl suolaa
  • valkopippuria
  • tuoretta kirveliä tai meiramia

Huuhdo mangoldin lehdet ja kiehauta ne vedessä, valuta ja hienonna. Sulata rasva kattilan pohjalla ja lisää vehnäjauhot ja muskottipähkinä hyvin sekoittaen. Lisää puolet maidosta (saat varmemmin tasaista, mikäli kuumennat maidon) ja sekoita hyvin. Kun keitto on tasaista, lisää loput maidosta sekoittaen. Lisää mangoldi. Anna kiehua noin 10 minuuttia ja mausta. Tarjoa keiton kanssa kananmunahakkelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.