Manchester Cityn tyrmännyt Leicester sai tylyn opetuksen Valioliigassa

Kolmella voitolla sarjakautensa aloittanut Leicester sai sunnuntaina karun opetuksen jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun se hävisi kotonaan West Hamille 0–3.

Viikko sitten Leicester juhli 5–2-vierasvoittoa Manchester Citystä, mutta West Hamia vastaan se oli muisto vain.

Michail Antonio sekä Pablo Fornals veivät vieraat avauspuoliajalla kahden maalin karkumatkalle, ja Jarrod Bowen viimeisteli loppunumerot 83. minuutilla.

Antonion päämaali nähtiin 14. minuutilla, ja Fornals tälläsi pallon etukulmaan 34. minuutilla. Bowen laukoi vieraiden kolmannen osuman läpiajosta.

Rodgers pettyi omiensa esitykseen

Leicester piti vastustajaansa selvästi enemmän palloa, mutta sille ei kirjattu koko ottelussa yhtään laukausta maalia kohti. West Ham iski vaarallisesti vastahyökkäyksistä ja karkasi voittoon.

Leicesterin päävalmentaja Brendan Rodgers oli hyvin pettynyt omiensa esitykseen ja tulokseen.

– He ansaitsivat voittaa. He olivat puolustuksellisesti ja vastahyökkäyksissään hyviä, Rodgers kehui West Hamia BBC:lle.

West Hamin päävalmentajaa David Moyesia ei stadionilla nähty, sillä hänellä todettiin koronavirus syyskuussa.

West Ham on kerännyt neljästä liigaottelustaan kuusi pistettä. Leicesterin pistesarake näyttää yhdeksää.

Sheffield United ja Fulham yhä pisteittä

Arsenal nousi yhdeksään pisteeseen voitettuaan kotonaan Sheffield Unitedin 2–1.

Bukayo Saka puski Arsenalin johtoon hienon hyökkäyskuvion päätteeksi, kun ottelua oli takana 61 minuuttia. Kolme minuuttia myöhemmin Nicolas Pepe laukoi komeasti tolpan kautta kotijoukkueen kahden osuman karkumatkalle.

David McGoldrickin kavennus 83. minuutilla jäi Sheffield Unitedille laihaksi lohduksi.

Kelpo viime kauden pelannut Sheffield United on aloittanut tämän kauden surkeasti, sillä joukkue on hävinnyt kaikki neljä otteluaan.

Southampton oli tyly isäntä West Bromwichille vääntämällä 2–0-voiton. Moussa Djenepo vei kotijoukkueen johtoon avauspuoliajan lopussa, ja Oriol Romeu tykitti päätösnumerot 69. minuutilla.

Myös Fulhamilla on pistetili avaamatta. Kotijoukkue Wolverhampton kukisti sunnuntaina Fulhamin 1–0 Pedro Neton toisen puoliajan osumalla.

Valioliigassa pelataan vielä sunnuntaina ottelut Manchester United–Tottenham ja Aston Villa–Liverpool.