Malmön asemalla pommilla uhanneen laukuista ei löytynyt räjähteitä – silminnäkijä: "Vasta kolmannen laukauksen jälkeen mies kaatui lattialle"

Malmön keskustassa sekava tunnelma ampumavälikohtauksen jälkeen 0:27
Video: Asema evakuoitiin tapauksen vuoksi, ja juna- ja bussiliikenne asemalle ja asemalta keskeytettiin.

Malmön asemalla eilen pommilla uhanneen miehen laukuista ei löytynyt räjähteitä tai aseita. Poliisin räjähdeasiantuntijat tekivät laukut eilen vaarattomiksi räjäyttämällä ne kontrolloidusti.

Poliisi ampui miestä eilen jalkaan asemalla, kun mies väitti, että hänen laukussaan olisi ollut räjähteitä. Mies vietiin sairaalahoitoon ja on nyt pidätettynä.

Asema evakuoitiin tapauksen vuoksi, ja juna- ja bussiliikenne asemalle ja asemalta keskeytettiin. Liikenne saatiin taas kulkemaan eilisiltana.

– Poliisit tunsivat itsensä uhatuiksi ja käyttivät asetta. Miestä ammuttiin molempiin jalkoihin. Ampumisen jälkeen poliisit ottivat hänet hoiviinsa, kertoi poliisin edustaja Per-Olof Söysteth Expressenin mukaan.

Poliisi kertoi tänään saaneensa selville miehen henkilöllisyyden. Henkilöllisyys ei ollut vielä eilen illalla tiedossa.

"Juoksi vielä ampumisen jälkeen"

Uusiseelantilainen silminnäkijä Dennis Gallagher kertoi Expressnille nähneensä miehen keskustelleen vartijoiden kanssa ennen poliisien saapumista.

Gallagherin mukaan poliisi huusi jotain miehelle.

– Sitten poliisi ampui. Mutta hän yhä seisoi. Vasta kolmannen laukauksen jälkeen mies kaatui lattialle, Gallagher sanoi lehdelle.

Gallagherin mukaan mies alkoi vielä juosta ennen kuin poliisi otti hänet kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat