Malli peitti intiimipaikat alastomasta rantakuvastaan – unohti kuitenkin sensuroida jotain oleellista: "Kun sen kerran näkee, sitä ei enää voi olla näkemättä"

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Videolla vinkki bikinikuntoon.

Kaikki eivät pidä australialaismallin lipsahdusta vahinkona – tai edes todenmukaisena.

Entinen rugby-pelaaja ja nykyinen malli Nick Youngquest jakoi Instagram-tilillään erittäin kyseenalaisen kuvan. Kuvasta kertoo muun muassa Nzherald.co.nz-sivusto.

Alastomana rannalla keikistelleen Nickin, 35, kuvasta oli intiimialue peitetty Portugalin lipulla, mutta lippu olisi kenties voinut olla aavistuksen isompi.

Tarkkasilmäiset fanit bongasivat nimittäin kuvasta välittömästi jotain tavattoman härskiä: australialaismallin reidellä häilyvän varjon. Sekös vasta sai seuraajat innostumaan. Kuvalla on jo yli 13 300 tykkäystä ja sitä on kommentoitu satoja kertoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kun sen kerran näkee, sitä ei enää voi olla näkemättä"

Siinä missä moni piti peniksen kookasta varjoa hupaisana asiana, toiset syyttivät miestä photoshoppauksesta. Mies kuitenkin torppasi syytökset kuvanmuokkauksesta.

– Vanha kunnon Photoshop, totesi eräs kommentoija.

– Ei. Vanha kunnon auringon suunta, totesi Nick.

– Varjo on feikki. Ottaen huomioon sekä lipun että varjon koon, missä hitossa hänen peniksensä olisi luodakseen varjon, ihmetteli myös toinen käyttäjä.

Myös hänelle Nick vastasi suoraan:

– Ha ha ha ha. En ole niin onneton, että photoshoppaisin kuvan Instagramia varten. Kyse on auringon sijainnista, mikä tekee siitä hulvatonta, mies vakuuttaa.

– Kun sen kerran näkee, sitä ei enää voi olla näkemättä. Enkä minä valita, kehräsi eräs kommentoija.

– No heipä hei, varjo, tervehti yksi kommentoijista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat