Makwan Amirkhania vietiin rajusti UFC:ssä – suomalainen hävisi kuristukseen

Walesilainen Jack Shore päihitti suomalaisvapaaottelija Makwan Amirkhanin takakuristuksella toisessa erässä höyhensarjan ottelussa Lontoon UFC-illassa.

Painoluokkaa aiempaa ylempänä otellut Shore lähti avauserän alkupuolella haastamaan Amirkhania pystypainilla, mutta siinä ei mainittavaa käännettä suuntaan tai toiseen saatu. Amirkhani sai myöhemmin erässä vietyä walesilaisvastustajansa mattoon ja hallitsi tapahtumia tämän päällä.

Toisen erän alussa kaksikko lähti iskemään toisiaan vuorotellen yläpotkuilla. Amirkhani hivenen liukasteli omansa jälkeen, ja walesilainen pääsi hetkeksi päälle.

Amikrhani näytti toisen erän edetessä jo todella väsyneeltä. Walesilainen sai lukuisia osumia sisään, ja suomalainen helisi pahasti. Erän loppupuolella Shore sai vietyä Amikrhanin mattoon ja nujersi suomalaisen vääjäämättömästi takakuristuksella.

34-vuotiaalla Amirkhanilla on viimeisimmistä kuudesta ottelustaan karuna saldona viisi tappiota ja vain yksi voitto, ja jatkon UFC:ssä on spekuloitu olevan vaakalaudalla. Suomalainen oli otellut edellisen kerran UFC-kehässä viime heinäkuussa, jolloin hän kärsi Lontoossa teknisellä tyrmäyksellä tappion Jonathan Pearcelle.

Amikrhanilla on UFC:ssä kaikkiaan seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota.

Voitto oli 28-vuotiaalle Shorelle UFC:ssä kuudes. Tappioita hänellä on organisaation alaisuudessa yksi.


Lue myös:

    Uusimmat