Makwan Amirkhani ei perääntynyt – UFC-pomo Dana White joutui reagoimaan punnitustilaisuudessa

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani yritti hakea henkistä niskalenkkiä lauantain UFC-vastustajastaan Lerone Murphystä jo punnitustilaisuudessa.

Amirkhani ja englantilainen Murphy kohtaavat tänään lauantaina Abu Dhabissa järjestettävässä UFC 267 -illassa höyhensarjan ottelussa, ja jo kaksikon punnituksesta muodostui pienimuotoinen näytöksensä.

Amirkhani löi punnitustilaisuudessa pullistelujen jälkeen kättä UFC:n puheenjohtajan Dana Whiten ja vastustajansa Murphyn kanssa, minkä jälkeen oli tuijotusten vuoro.

Amirkhani tuijotti englantilaisvastustajaansa intensiivisesti silmääkään räpäyttämättä. Kaksikko jatkoi ja jatkoi tuijottelua paikoiltaan niin pitkään, että Dana White joutui puuttumaan peliin.

Tiukkailmeinen White työnsi ensin Murphyä sivummalle, minkä jälkeen hän siirsi Amirkhania vastakkaiseen suuntaan. Tuijottaminen sai kuitenkin edelleen jatkua.

Amirkhani on jakanut hetkestä UFC:n videon sosiaalisessa mediassa.

Amirkhani ja Murphy painoivat molemmat punnituksessa 146 paunaa eli 66,2 kiloa.

Amirkhanilla on UFC-otteluista urallaan kuusi voittoa ja neljä tappiota, kun taas Murphy on voittanut UFC-kehässä kaksi ottelua ja käynyt yhden ratkaisemattoman matsin.

Lue myös:

    Uusimmat