Mainos

Madridin pommimiehille sakkoja ennen iskua

Vain muutamaa päivää ennen Madridin tuhoisia pommi-iskuja Espanjan poliisi pysäytti teosta epäiltyjen auton, joka oli lastattu täyteen räjähteitä. Poliisi ei kuitenkaan havainnut räjähteitä, ja miehet selvisivät tilanteesta sakoilla, kertoo espanjalaislehti El Pais.

Tähän mennessä poliisi on pidättänyt parikymmentä ihmistä, joilla epäillään olevan osuutta 11. maaliskuuta tehtyihin iskuihin. El Pais -lehden mukaan kolme tai neljä iskun tekijöistä oli mukana autossa, jonka espanjalainen liikennepoliisi pysäytti helmikuun lopulla pohjoisessa Leonin maakunnassa. Miehet olivat matkalla Madridiin hankittuaan 110 kiloa räjähteitä entiseltä kaivostyömieheltä.

Miehet olivat syyllistyneet liikennerikkomukseen, josta he saivat pienehkön sakkorangaistuksen. Poliisi tarkasti myös auton rekisterinumeron, muttei huomannut mitään erityistä. Miesjoukko oli varastanut käytössään olleen Volkswagen-auton, mutta varkautta ei ollut vielä ilmoitettu poliisille. Niinpä miehet pääsivät jatkamaan matkaansa kohti Madridia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.