Madonna teki paljastuksia videollaan – katuu kahta asiaa elämässään

Madonna ilmoitti katuvansa molempia avioliittojaan.

Popin supertähti Madonna, 64, on kertonut YouTube-kanavallaan katuvansa molempia avioliittojaan, kertoo Hello!-lehti.

Youtube-videolla tähti promoaa tulevaa remix-kokoelmaansa ja samalla vastasi 50. kysymykseen urastaan, rakkauselämästään ja asioista joita katuu.

Madonna teki faneja järkyttäneen paljastuksen ja kertoi katuvansa molempia avioliittojaan, kun haastattelija kysyi elämänpäätöksistä, jotka olisi voinut jättää tekemättä.

Näet videon klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta.

Kuuden lapsen äiti oli naimisissa näyttelijä Sean Pennin kanssa vuosina 1985–1989. Vuonna 2000 tähti meni naimisiin Brittiläisen elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa ja avioliitto päättyi vuonna 2008. Ex-pariskunnalla on avioliitosta yhteinen poika Rocco, 22,

Lehden mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Madonna kertoo julkisesti katuvansa liittojaan. Erottuaan Ritchiestä poptähti oli kertonut David Lettermanin haastattelussa, että jäisi mieluummin junan alle, kun menisi uudestaan naimisiin.

Kohuvideon paljastukset eivät suinkaan jääneet avioliittoihin. Madonna kertoi avoimesti rakkauselämästään ja kun häneltä kysyttiin kysymys pakkomielteistä, menestyksen salaisuudesta ja asioista, jotka pitävät hänet liikkeellä niin hän vastasi kaikkiin samalla vastauksella ”seksi”

Poptähdeltä myös kysyttiin yhtä asua tai asustetta, jota käyttäisi loppuelämänsä, jos olisi pakko.

–24 karaatin kultainen vibraattorikaulakoru, Madonna vastasi napakasti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja