Maajussi-Aleksi avautuu kipeästä taustastaan: "Olen ollut koulukiusattu"

1:20
Maajussi-Aleksi avautuu kipeästä taustastaan.

Maajussi-Aleksi kertoo, että useilta morsianehdokkailta saadut kirjeet ovat kohottaneet hänen itsetuntoaan.

Maajussille morsian -ohjelman neljä maajussia pääsevät vihdoin tutustumaan tarkemmin kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. Kotipitäjissään kaksi maajussia sekä -jussitarta syventyvät läheistensä avustuksella tarkemmin tutkimaan yhteydenottoja ja tekemään päätöksiä sen suhteen, ketkä saavat kirjeiden perusteella kutsun Naantaliin. 

Kirjeitä tutkailee tarkemmin myös maajussi-Aleksi, joka myöntää olevansa hieman häkeltynyt saamistaan yhteydenotoista. Aleksi kertoo, että hänellä on ollut joskus huonompi itsetunto, joten hänelle on iso asia, että häneen otetaan tällä tavalla yhteyttä ja osoitetaan kiinnostusta tutustua. 

– Tässä se (itsetunto) vahvistuu ja tulee sellainen olo, että joku voi minustakin jopa joskus välittää. Että kyllä niillä iso merkitys on ollut. 

Jaksossa Aleksi myös avaa tarkemmin syitä sille, miksi hänen itsetuntonsa on ollut huono. 

– Itsetunnon kanssa on ehkä siksi ollut eniten vaikeuksia, että mä olen ollut koulukiusattu joskus ala-asteella ja osan ylä-astetta.

Tämän lisäksi Aleksi kertoo olleensa herkkä ihastumaan aiemmin ja tämän myötä myös pettymyksiä rakkausrintamalla on tullu. 

– Ehkä sekin on osaltaan ollut sellainen asia, mikä on painanut sitä itsetuntoa, että nyt kaipaisi niitä onnistumisiakin välillä.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja