Maailmanmestari Wahlström palaa kehään elokuussa

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström on jälleen päätähtenä Olavinlinnan ammattinyrkkeilyillassa Savonlinnassa elokuussa.

Ilta isketään tänä vuonna viikkoa viime vuotta aiemmin, 8. elokuuta. 34-vuotiaan Wahlströmin vastustaja kahdeksaneräiseen kevytsarjan painoissa käytävään otteluun selviää myöhemmin. Haussa on MM-otteluissa rutinoitunut kanssakamppailija.

- Viimevuotinen kokemus ottelemisesta Savonlinnassa oli upea ja tuntuu todella hyvältä palata hienolle areenalle hienon yleisön eteen, Wahlström tunnelmoi.

Ammattinyrkkeilevän ”pariskunnan” toinenkin iskijä, Niklas Räsänen, 28, nähdään Olavinlinnassa. Jo kolmatta kertaa linnan suojissa taisteleva Räsänen tulee Wahlströmin tavoin ottelemaan 8-eräisen kamppailun. 

- Niklakselta ja valmentajalta (Pekka Mäki) on tullut niin kehotus kuin suostumus kovan vastustajan hankkimiseen. EBU:n arvolistoille on jo kova kiire nousta ja rankattua vastustajaa etsitään, toteaa matchmaker Petri Paimander.

Illan kolmannessa kahdeksan erän ottelussa nähdään melkoinen määrä tulivoimaa, kun Halikon sotilaspoliisi Jarkko Putkonen, 31, iskee yhteen ”Togon Tornadon” Nordeen Touren, 24, kanssa. Kahden tappiottoman iskijän ammattilaissaldot sisältävät yhteensä kymmenen tyrmäysvoittoa viidessätoista kamppailussa. 

Illan esiotteluissa nähdään savolaisnyrkkeilijät Olavi Hagert ja Sari Kuutsa. Kehään nousee myös amatöörien viime kevään Suomen mestari Jesse Jouhki, 21. Jouhki debytoi ammattilaiskehissä toukokuussa Espanjassa voitokkaasti. Savonlinnassa hän ottelee ensimmäinen kerran ammattilaisena kotimaassa.

Juttua muokattu 11.06. kello 10.56: Aiemmin kerrottiin Jesse Jouhkin tekevän debyyttinsä. Hän on kuitenkin otellut jo kerran ammattilaisena.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja