Maailman komein lääkäri etsii treffiseuraa – naiset menivät sekaisin

Tämä maailman komeimmaksi kehaistu newyorkilainen lääkäri etsii tosirakkautta ja haluaakin lähteä kanssasi treffeille – jos olet valmis maksamaan siitä.

Newyorkilainen Mikhail Varshavski, 26, valittiin People-lehden toimesta maailman seksikkäimmäksi lääkäriksi. Miehen Instagram-, Facebook- sekä Twitter-tilit suorastaan pursuavat tykkäyksiä, kommentteja ja seuraajia. Paljon kertonee se, että häntä seuraa lähes miljoona ihmistä Instagramissa.

"Olen sinkku ja etsin sitä oikeaa", Doctor Mike kuvailee Instagram-kuvissaan.

Nyt nuori lääkärikomistus onkin hyödyntämässä internetsuosiotaan ja huutokauppaa treffejä kanssaan. Kyseessä on kuin onkin hyväntekeväisyystempaus.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa kuvan täältä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa kuvan täältä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa kuvan täältä.

Lahjoittamalla vähintään 10 dollaria (noin 9,10 euroa) on mukana arvonnassa, jossa voi voittaa matkan New Yorkiin ja treffit lääkärikomistuksen kanssa.

Treffit kestävät kokonaisen viikonlopun New Yorkissa, johon kuuluu muun muassa neljän tähden hotellissa majoittuminen ja Michelin-tähtiä kerryttäneessä ravintolassa ruokaileminen.

Lahjoitukseen on kertynyt tähän mennessä lähestulkoon 23 000 euroa. Komistuksen treffikuviin sateleekin kommentteja innokkailta naisilta, jotka hinkuvat päästä lääkärimiehen kanssa ulos.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja