Lyly Rajalalla hulppea eläketalo Thaimaassa – katso kuvat

Kansanedustaja Lyly Rajala viettää tänä vuonna 12. joulunsa Thaimaassa. Lopulta mies rakennutti Pattayalle edullisesti oman eläketalon.

Usean vuoden ajan Lyly vietti aikaansa ystävänsä tontilla Pattayan lähellä. Lyly majoittui silloin yhteen ystävän asunnon makuuhuoneista. Koska ystävän tontti oli Thaimaan malliin tilava 40*40 neliön kokoinen, keksi Lyly pyytää ystäväänsä rakentamaan tontille uima-altaan.

– Noin seitsemän vuotta sitten tammikuussa, lähtiessäni Thaimaasta annoin ystävälleni 1000 euroa ikään kuin alkupaloiksi, jotta hän rakentaisi tontille uima-altaan. Pyysin häntä tekemään eduskuntatalon saunan, eli noin 6*12 metrin kokoisen altaan, Lyly kertoo.

Samana vuonna Lyly oli jälleen lähdössä joulun viettoon Pattayalle, kun hänen ystävänsä soitti.

– Ystäväni soitti, että uima-allas ei ole vielä valmis. Syy rakentamisen viivästymiseen oli se, että rakennusprojekti oli hieman laajentunut ja hän oli rakentanut tontilleen minua varten eläketalon. Hintaa talolle tuli 7000 euroa, Lyly toteaa.

Yksikerroksisen talon tasakatto oli niin voimakas, että siihen pystyttiin rakentamaan toinen kerros päälle. Hulppea kokonaisuus on nyt kaksikerroksinen ja molemmat kerrokset ovat 48 neliön kokoisia. Asunnon alakerrasta löytyy sauna ja lopulta pihalta myös Lylyn toivoma uima-allas.

– Siinä on minulle loppuelämäkseni mökki, koska en voi sitä myydä, sillä se on ystäväni vaimon omistamalla tontilla. En minä mikään kroisos kuitenkaan ole, esimerkiksi Suomessa en omista muuta kuin auton, asun vuokralla sekä Helsingissä että Oulussa, Lyly muistuttaa.

Tänäkin vuonna Lyly lähtee kolmeksi viikoksi Thaimaahan.

– Heti Bangkokin kentällä on kyltti, jossa lukee "Welcome to the land of smile". Se kuvastaa mielestäni hyvin maan äärimmäisen ystävällistä ilmapiiriä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat