Luonto kutsui hiihtotähteä – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Norjan Viaplayn tv-lähetyksessä koettiin yllättävä tilanne, kun kesken Italian Cortina d'Ampezzossa käydyn miesten super-G -kisan kuviin ilmaantui virtsaamassa ollut alppihiihtotähti Adrian Smiseth Sejersted.

Sejerstedin maajoukkuekollega Aleksander Aamot Kilde oli juuri tullut maaliin, kun kuva vaihtui yhtäkkiä virtsaavaan norjalaiseen. Kilde oli kilpailun jälkeen raivoissaan tapahtuneesta.

– Sellaista ei saa tapahtua. Ja kuten ymmärsin, kameramies kuvasi ja huomasi, mitä Adrian oli tekemässä. Älyn käyttäminen on sallittua. EN tiedä, mitä kameramies oikein ajatteli. Se on todella outo tilanne, Kilde sanoi VG:lle.

Norjan alppihiihtäjien lehdistövastaava Claes-Tommy Herland kertoi VG:lle, että hän aikoo selvittää lauantain tapahtumien kulun. Herlandin mukaan Sejersted on saanut paljon kommentteja tapahtuneesta. Norjan Viaplayn mukaan virhe ei ollut heidän. vaan lähetykset tuottaneen yhtiön.

– Se tuli kansainvälisen kuvayhteyden kautta, muuten kuvissa ei olisi alastomia norjalaismiehiä. Tästä on olemassa herrasmiessopimus, Norjan Viaplayn urheilupomo Kristian Oma totesi VG:lle.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja