Tämä aamiaispöydän näky oli liikaa Ruotsin hiihtotähdille: "Hyi helvetti"

Ruotsin hiihtotähdet järkyttyivät, kun heille näytettiin Expressenin Skidsnack -ohjelmassa Ruotsin Viaplayn NHL-asiantuntijana toimivan Jonatan Linquistin aamiaista. 

Frida Karlssonilta, Maja Dahlqvistilta, William Poromaalta ja Calle Halfvarssonilta kysyttiin, mitä he syövät aamiaiseksi. Jokaisella oli tavanomainen vastaus kuten puuroa tai voileipiä. Linquistilla oli puolestaan aamiaislautasellaan puuroa, jonka seassa oli kananmunia, pähkinöitä ja puolukkahilloa. 

– Näyttää siltä kuin villieläin olisi saanut ruokamyrkytyksen ja oksentanut, Expressenin toimittaja Petter Landén totesi.

Hiihtäjien reaktiot olivat yhtä järkyttyneitä. Karlsson ei pystynyt katsomaan pidempään Linquistin aamiaista ja vain ääntelehti iljetystään. Poromaa totesi aamiaisen olevan kummallinen.

– Hyi helvetti, kuinka kuvottavaa. Tuota en ole tehnyt. Miksi hän tekee niin? Dahlqvist sanoi.

– Tuo näyttää todella iljettävältä, kaiken sekoittaminen keskenään yhteen puuroon. Kaadetaanko kahvikin sekaan ja hammastahna? Halfvarsson totesi nauraen.

Skidsnack -ohjelmassa nähtiin myös hauska hetki, kun norjalaislegenda Petter Northug kävi photobombaamassa ruotsalaistoimittajien kesken olleen lähetyksen. Maastohiihdon Tour de Ski huipentuu sunnuntaina perinteiseen loppunousuun.

Videon ruotsalaishiihtäjien reaktioista voit katsoa tästä linkistä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja