Luokan lapsista vain kaksi oli nähnyt lunta elämänsä aikana – opettaja keksi ihanan yllätyksen

Luokan lapsista vain kaksi on nähnyt lunta elämänsä aikana – opettaja keksi ihanan yllätyksen 1:54
Opettaja keksi ihanan yllätyksen saatuaan tietää, että luokan lapsista vain kaksi on nähnyt lunta elämänsä aikana!

Lämpimässä Floridassa asuva opettaja päätti soittaa siskolleen ja pyytää tätä lähettämään luokalleen lumiukon postissa!

Yhdysvaltain Kentuckyssa lunta sataa, mutta Floridassa tilanne on toinen. Amber Estes pääsikin ilahduttamaan floridalaislapsia ainutlaatuisella tavalla!

Lapsista vain kaksi on nähnyt lunta elämänsä aikana

Amberin sisko Robin Hughes opettaa alaluokkaa Floridassa. Kesken talvikauden hän sai tietää, että luokan oppilaista vain kaksi on nähnyt lunta elämänsä aikana. Robin päätti soittaa Amberille, joka edelleen asuu Kentuckyssa.

– Sanoin, että haluan sinun tekevän lumiukon ja lähettävän sen pikakuljetuksena minulle ja katsotaan, selviääkö ukko koululle asti. Halusin näiden floridalaislasten näkevän lunta, Robin selittää.

Sisko ei aluksi uskonut ideaan

Amber oli skeptinen; välimatkaa oli melkoisesti.

– Sanoin, ettei lunta ole kovin paljon. Keksin kaikenlaisia tekosyitä. Hyväksyin haasteen lopulta, koska tiesin, ettei sitä tarvitsisi toteuttaa, Amber myöntää.

Tammikuussa 2022 Kentuckyssa kuitenkin satoi valtavasti lunta. Amber ymmärsi, että Robinin idea voisi tulla toteen. Hän rakensi lumiukon pihassaan ja nimesi sen Luckyksi – siis "onnekkaaksi".

– Panimme sen pakettiin, käärimme sen folioon, lisäsimme jääpakkauksia, sinetöimme ukon sinne. Laatikon ympärillä oli styroksia.

Lumiukko matkusti 1200 kilometriä

Lucky matkusti yli 1200 kilometriä ja uskomatonta kyllä, se myös selvisi matkasta. Katso Luckyn tarina jutun alussa olevalta videolta!

– Menimme luokkaan ja lapset saivat avata paketin, ja se puhdas ilo, jota lapset kokivat nähdessään lumiukon – siitä opettamisessa on minulle kyse, Robin kiittää.

"Lumiukko oli täydellinen"

Lucky oli valtava hitti koulussa. Robin aikoo jatkossakin keksiä luovia tapoja opettaa.

– Jos voin opettajana tuoda iloa luokkaan ja samalla opettaa hieman jotakin, se on vaivan arvoista. Ja siskoni oli paras "rikoskumppani", lumiukko oli täydellinen!

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat