Et voi katsoa hymyilemättä! 1-vuotiaan kokkausvideoista valtava hitti: "Emme todellakaan odottaneet tätä"

Kobe Chef instagram
1-vuotiaalla Kobella on yli 1,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Taaperon videot piristävät maailmanlaajuisesti näinä poikkeuksellisina aikoina. Shutterstock/Instagram - Kobe Eats

Pieni ja pippurinen 1-vuotias Kobe on valloittanut somekansan sydämet kokkausvideoillaan. 

Kobe on vasta 1-vuotias, mutta hänellä on Instagramissa jo 1,5 miljoonaa seuraaja. Syy on simppeli: ihmiset haluavat nähdä lähes vastustamattoman suloisen pikkukokin hurmaavia kokkausvideoita.

Koben äiti Ashley Wian kertoo CNN:lle videoiden kuvaamisen lähteneen puhtaasta halusta ilahduttaa ystäviä ja perhettä Koben keittiöinnostuksella.

– Ruoanlaitto on yksi käytännön asioista, jota Kobe tekee kotona. Kobella on niin hauskaa ja hänen persoonansa on hyvin valloittava, joten päätin nauhoittaa touhuja ja jakaa ne perheelle ja ystäville.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Ashley-äiti kertoo, että Kobe Eats -Instagram-sivut perustettiin helmikuussa. Seuraajia oli aluksi 200. Huhtikuussa seuraajien määrä nousi yllättäen kuitenkin satoihin tuhansiin. Nyt Kobea seuraa pelkästään Instagramissa yli 1,5 miljoonaa ihmisiä.

– Emme todellakaan odottaneet tätä. 

Koben vanhemmat ovat iloisia, että heidän poikansa voi ilahduttaa ihmisiä maailmanlaajuisesti etenkin näinä aikoina.

– Tuntuu, että teemme jotain oikein, kun kasvatamme lasta, jolla on kyky saada kaikki hymyilemään yhdellä naurahduksella. Saamme jatkuvasti viestejä siitä, miten tarttuva hänen personallisuutensa on. Olemme myös iloisia, että videot ovat kannustaneet vanhempia ottamaan lapsensa mukaan keittiöön ja syömään yhdessä. Se on todella tärkeää perheellemme.

Videolla Kobe tekee pizzaa. Saattaa olla, että osa täytteistä päätyy pizzan sijaan kokin suuhun. Jos video ei näy, katso se täältä.

Vanhempiensa mukaan Kobe rakastaa raaka-aineiden tutkimista ja niiden rakenteen hypistelemistä. Taapero harjoittelee kokatessaan tärkeitä käytännöntaitoja, kuten kaatamista, lusikoimista ja mittaamista. Ashleyn mukaan käytännön tehtävät ovat todella hioneet Koben motorisia taitoja.

– Kyllä, sotkua tulee, mutta niin se vain menee. Sotku on vain sotkua, sen voi siivota. Muistot sen sijaan säilyvät ikuisesti.

Kobe Kebab-vartaita tekemässä. Jos video ei näy, katso se täältä.

CNN kertoo, että Koben sisarukset Kevin ja Kelly auttavat mielellään leivontasotkujen siivoamisessa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja