Mainos

Lukijat tyrmistyivät kokoomuksen työlistasta: "Katastrofaalisia päähänpistoja"

MTV Uutisten lukijoilta ei ole herunut ymmärrystä kokoomuksen julkistamalla työlistalle. Esimerkiksi uutinen vuorotteluvapaan ehtojen kiristämisestä on saanut paljon tulikivenkatkuista palautetta MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Kaikki tämän puolueen päähänpistot kuulostavat katastrofaalisilta, kommentoi Jarkko.

Suurimmassa osassa kommentteja ihmetellään, kuinka kaukana tavallisen palkansaajan ajatuksista nykyinen pääministeripuolue tällä hetkellä on.

- Fiksuja lukeneita ihmisiä, mutta ei yhtään järkevää ideaa, kommentoi puolestaan Jukka MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Kokoomuksen ehdotuksessa vuorotteluvapaalle saisi jäädä jatkossa vain perustellusta syystä eli esimerkiksi omaisen hoitoa tai opiskelua varten. Marita muistuttaa kommentissaan, että vuorotteluvapaalle jäämisen ehdoissa olisi syytä huomioida myös työssäjaksaminen osana työhyvinvointia, jotta työuria saataisiin pidennettyä.

Pirjo puolestaan muistelee, miten kokoomus mainosti itsensä valtaan työväenpuolue- ja liberaalisuuspuheillaan.

Konservatiivejä, joita kiinnostaa vain säilyttää parempiosaisten edut + parantaa vain niitä, ajattelee Pirjo kokoomuksesta nyt.

Kokoomus saa myös kiitosta siitä, että uskaltavat avoimesti myöntää sen, että nykyisessä taloustilanteessa jostain on luovuttava. Kommenttien perusteella avoin keskustelu leikkauksista maksanee ääniä ensi kuun eduskuntavaaleissa.

Hyvä, että kertoilevat ajatuksiaan, helpottaa äänestyspäätöksen tekemistä. Tuntuu, että tämä porukka on kyllä irti arjesta, kommentoi Riitta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.