Mainos

Lukijat pronssipelistä: Sikamaista peliä - tuomarit täysin jäässä

Suomi hävisi pronssimitalin eilen Tsekeille. Pronssipeli kirvoitti keskustelua MTV3 Facebookissa muun muassa puolueellisista tuomareista, Vehasen torjunnoista ja järjestelyfiaskoista.

Kyllä Leijonia jaksettiin tsempatakin. Mutta tappiomielialahan jäi, ei sille voi mitään. Paitsi että Ruotsi jäi jälkeen.

- Sellanen että tsekit väsy ja pojat alko pelaan vasta 3 erässä... Vehanen vuoti pahasti ekassa erässä...

- Vähä ihimetteli sitä tuomaripeliä....

- Olisi kirveellä töitä kansainvälisessä tuomarilistassa.

- Tuomarit täysin jäässä viimeisessä matsissa, ja tulos oli mikä oli, niin voiko muuta olla kuin pettynyt? p*skan maku jäi kaiken kaikkiaan suuhun koko turnauksesta muutenkin... järjestelyt, lippuhinnat yms täysiä fiaskoja... tv-paketit ei toimi kenelläkään ja maikkari keskittyy enemmän mainoksiin kuin matseihin. Toivottavasti ensivuonna olis kaikki paremmin, ja tästä vuodesta olisi otettu opiksi.

- Tuomarit oli tosiaan lepsuja. Parasta kuitenkin on se, että olemme maailman neljänneksi paras lätkässä. Kuinkas monta maata onkaan Suomen takana? :)

- Kisaorganisaation oltava aivan toisenlainen, jos joskus viel vastaavia kisoja tääl järjestetään. Homma täysin hukassa. Pronssipelin voitti aivan oikea joukkue. Saivat kyl pelata aika sikamaista peliä, mutta sikamaisemmin olisivat pelanneet eräät tippuneet ja eräs finaalissa oleva joukkue. Tuomarit on aina tuomareita, joka kisoissa sama tuomarijupina.

- Just just..eli jos vika ei oo tuomareis ni sit se on maalivahdissa!!! Miten olisi jos vaiks ihan ekaks syytettäis pakkeja ja sit sen jälkeen hyökkääjiä kun ei osata maaleja tehdä.

- Taisi tulla juuri se, minkä porukka ansaitsikin. Maalintekopelissä ei voi voittaa, jos ei osaa tehdä häkkejä. Jokaisessa lehdessä luki pelistä toiseen samat rivit, vähän eri järjestyksessä ja synonyymein. "Ihan hyvä pelin alku, hallittiin sitä. Sit kaveri teki pari maalia. Luotiin kyllä hyvin paikkoja, mut tänään ei mennyt. Kaveri teki omistaan hyvällä prosentilla..."

- Kyllä peli oli nautinnollista katsottavaa, täysosumat vaan puuttuivat, onnikaan ei tällä kertaa ollut matkassa. Ei suomileijonan tarvitse ainakaan peliään hävetä. Kiitos Leijonat tästä, ensi vuonna sitten uudelleen!

- Mutta Ruotsi ei voittanut, eikös se ollut pääasia :D Älkääkä miehet mättäkö naisianne tämän vuoksi, häviö ei ole heidän syynsä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.