Koko elämänsä Ranskassa asunut Mark, 22, toivoo itselleen suomalaista tyttöystävää: "Olen aina pitänyt sellaisista piirteistä"

1:14
Saarelaiset jaetaan kahtia, kun villan miehet lähtevät poikamiesleirille ja naiset jäävät villaan.

Ranskassa asuva Mark, 22, on puoliksi suomalainen.  

Koko elämänsä Pariisissa asunut Mark, 22, on yksi Love Island Suomen uusista sinkuista. Suomi on tullut hänelle tutuksi äidin kautta.

– Olen asunut koko elämäni Ranskassa. Äitini on suomalainen ja opettanut minua puhumaan Suomea.

Mark kertookin käyvänsä Suomessa useamman kerran vuodessa, erityisesti juhlapyhinä. 

Mark työskentelee tällä hetkellä uimavalvojana. Omasta fyysisestä kunnosta huolehtiminen on hänelle erittäin tärkeä arvo.

– Olen harrastanut judoa 18 vuotta. Urheilu on itselleni todella tärkeää ja urheilen joka päivä. Vaikka olen kokenut loukkaantumisia, olen aina pyrkinyt löytämään tavan urheilla. 

Love Island Suomeen hän päätyi serkkunsa innoittamana. Hän on hakenut ohjelmiin myös Ranskassa, mutta siellä ovet eivät ole avautuneet.

 – Serkkuni kannusti hakemaan, joten ajattelin, että voisin yrittää. Nyt täällä sitten ollaan.

Aikaisempia suhteita Markilla on ollut yksi. 

– Olen ollut noin kaksi vuotta sinkkuna. Minulla on ollut aikaisemmin yksi pitkä suhde, joka kesti noin 2,5 vuotta. Sen jälkeen ei ole ollut mitään vakavaa, koska en ole löytänyt sopivaa kumppania.

Jos Mark saisi päättää, olisi hänen seuraava tyttöystävänsä suomalainen. 

– Olen aina tykännyt suomalaisista piirteistä ja -luonteesta. Olisi ihanaa, jos hän innostuisi helposti asioista ja lähtisi mielellään mukaani juttuihin. 

– Minulle ei ole väliä onko blondi tai brunette. Jos pitää väkisin valita, olisi tyttöystäväni urheilullinen blondi, joka pitää itsestään hyvin huolta, hän listaa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja