Love Islandille astelee uusi sinkkukaunotar – yksi miehistä hurmaantuu heti Jasminesta

First Look 17.09.2021 1:07
Katso esimakua illan Love Island Suomi -jaksosta!

Love Island Suomi -sarjassa nähdään uusi sinkkukaunotar.

Love Island Suomi -sarjan tulevassa jaksossa miehet jatkavat eloa metsän keskellä Poikamiesleirissä. Tunnelma on leirissä korkealla. 

– Ei ole lämmin, ei ole allasta ja ei ole naisia enää. Hyvä olla, Muhamed tiivistää miestentunnelmia viidakkoreissun keskellä.

Kimistäkin on hyvä viettää aikaa erossa villan kaunokaisista ihan vain jätkäporukalla. Poikamiesleiri on jakautunut kahteen porukkaan: tarzanit ja janet. Tarzaneihin kuuluu Terminator-kaksikko Mikko ja Eeli –ja tietysti villan väkevin mies Tatu. Janeihin puolestaan kuuluu Muhamed, Nico ja Kimi.

Nico selvittää, että leirin tarzanit suojelevat janeja nitistämällä viidakossa vaanivat öttiäiset ja pörriäiset.

Miehillä on jaksossa edessään myös upea viidakkopatikointi. He ottavat bambukepit käteen ja lähtevät vaellukselle pitkin kaunista puron vartta. Patikkaretki keskeytyy, kun metsän kätköistä löytyy kaunokainen, Jasmine. Yksi miehistä hurmaantuu Jasminesta ensisilmäyksellä, eikä ihastus ole vain yksipuolista. 

Katso esimakua ylhäällä olevalta videolta! Katso myös lisää miesten tunnelmia metsäleiriltä: 

Metsäleirin tunnelmia 1:03

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat