Love Island Suomi -sinkku ei saanut vastakaikua: "Meidän välimme menivät ihan oudoksi"

Sallamari, 26, Helsinki 0:52
Katso Sallamarin esittely!

Love Island Suomi -sarjassa jälleen kaksi sinkkua joutui jättämään villan.  

Love Island Suomi-sarjan villaan viime viikolla astellut Sallamari, joutui jättämään Miron kanssa villan taakseen, kun muut asukkaat äänestivät heidät ulos ja valitsivat Mikaelan ja Jussan jäämään.

Äänestystulos tuli Sallamarille täytenä yllätyksenä. 

– Olisin voinut lyödä vetoa, että he valitsevat Mikaelan jaMiron jäämään. Olin lähes varma, että lähden Jussan kanssa pois. 

Sallamari ennätti olla villassa viiden päivän ajan. Hän kertoo tunteiden kirjon olleen silti suuri ohjelman kuvauksien aikana. 

– Unohtumaton kokemus, jota en saa mistään muualta. Kasvatti minua ihmisenä. Kokemus nostatti tunteita pintaan, mitä en ole kokenut todella pitkään aikaan. Kaikki tunteet kasvoivat siellä. 

Vaihtoi taktiikkaa

Sallamarilla oli ennen villaan astumista suunnitelmissa napata Joonas, joka ennätti kuitenkin lähteä pois ennen naisen saapumista. 

– Jouduin muuttamaan suunnitelman lennosta. 

Sallamari alkoi kiinnostua erityisesti Mirosta. 

– Olin todella kiinnostunut Pauluksesta ja ehkä fyysiseltä vetovoimalta Mirosta. Myös juttujen perusteella synkkasi Miron kanssa. Miro oli sellainen, jota kohtaan olisin voinut fiilistellä.

Lopulta Sallamari ja Miro päätyivät yhteen, mutta silloin kaikki muuttui. 

– Mirolla oli eri tilanne kuin minulla, kun meistä tuli pari, niin meidän välimme menivät ihan oudoiksi. Meillä synkkasi kavereina sata kertaa paremmin. 

Suomeen palaava Sallamari on kiitollinen kokemuksistaan. 

– En kadu mitään enkä olisi tehnyt mitään toisin. Kaikki mitä olen sanonut, on täysin totta. Pelottaa mennä ulkomaailman ja saada puhelin käteen ja nähdä mitä somessa tapahtuu. 

Love Island Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat