Love Island Suomen kolmanneksi sijoittunut pari paljastaa, mitä olisi tehnyt toisin – kertovat myös mitä aikovat tehdä Suomeen palattuaan

1:00
Kauden päätösjaksossa finalistit saavat terveisiä kotoa. Illalla selviää, ketkä voittavat Love Island Suomen kolmannen kauden.

Niina ja Muhamed sijoittuivat Love Island Suomessa kolmannelle sijalle.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi huipentui eilen tiistaina finaaliin, jossa kolmen finalistiparin joukosta kruunattiin katsojaäänien perusteella voittaja. Rakkauden saarella seurustelemaan päätyneet Niina ja Muhamed saavuttivat kilpailussa kolmannen sijan.

Niina ja Muhamed kertovat MTV Uutisille, että heidän mielestään voitto meni oikeaan osoitteeseen. Ensimmäisen sijan ja 25 000 euron potin itselleen korjasivat Salli ja Eeli.

Niina kertoo, että Love Islandin finaaliin pääsy tuntuu epätodelliselta.

–  Vaikka lähti pois sieltä koko paikasta, niin tätä ei sisäistänyt ollenkaan. Tosi kiitollinen olo, hän pohtii.

Muhamed komppaa pariaan.

–  Kokemuksen puolesta totta kai kiitollinen, mutta tässä vaiheessa, kun tämä oli niin pitkä reissu, niin olen huojentunut, että pääsee takaisin oman arjen pariin, hän kuvailee.

Sivu suun mennyt, muhkea rahasumma ei harmita kaksikkoa. Voitto tuntui Niinan mukaan toissijaiselta asialta, eikä hän omien sanojensa mukaan oikein edes ajatellut koko asiaa.

–  Olen nyt niin pitkään vaan odottanut, että pääsen Muhkun kanssa kotiin katsomaan, että minkälaista se arki on yhdessä. Että pääsee toisen kanssa normaaliin elämään. En minä miettinyt oikeastaan ollenkaan edes sitä voittoa. Se tuntuu tosi vieraalta edes sanoa se sana! hän nauraa.

–  Itse komppaan aika täysin. Loppupuolella nousi ehkä enemmän ilmi se, että tämä on oikeasti kisa. Ei silti itselläni ollut villalla sellainen kisafiilis missään vaiheessa, niin ei ole ihan hirveästi antanut ajatusta sille voitolle. Ei olisi muutenkaan voinut itse vaikuttaa siihen lopputulokseen, Muhamed myötäilee.

Luonnollinen siirtymä

Love Islandin katsojat saivat todistaa, kun yltä päältä toisiinsa ihastuneet Niina ja Muhamed sopivat villalla seurustelevansa. Siirtyminen parisuhteen satamaan tuntui kaksikosta luonnolliselta.

Pariskunta kokee suhteensa kehittyneen paljon. Aluksi vain kaverillisia tunteita Muhamedia kohtaan kokeneen Niinan kuultiin yhdessä viimeisimmistä parinvalinnoista kertovansa mielitietylleen rakastavansa tätä.

Niinan mielestä Muhamedissa parasta on keskustelutaito ja avoimuus.

–  Alussa minä vähän pelästyin noita (piirteitä), mutta nyt ne ovat mielestäni paras asia. Minusta on hienoa, että toinen haluaa keskustella kanssani asioista ja hänen kanssaan pystyy keskustelemaan, pystyn puhumaan hänelle ihan mitä minä ikinä haluan, Niina kertoo.

Muhamed puolestaan arvostaa kumppanissaan muun muassa rentoutta ja hauskuutta.

–  Niinalla on ollut ehkä se rentous ja hauskuus. Ja sitten, kun Niina pääsi kuorestaan niin sitten kuitenkin se kohtaa kanssani aika hyvin. Hän on yhtä avoin, kuin minäkin, osaa keskustella ja me ymmärrämme toisiamme yllättävän hyvin, Muhamed kuvailee.

Yksi asia hieman kaduttaa

Espanjan auringon alta poistuttuaan rakastavaiset suuntaavat samaan osoitteeseen. Yhdet kissanristiäiset on Niinan mukaan jo tiedossa, mutta muuten yhteiset tulvaisuudensuunnitelmat ovat vielä suurimmilta osin auki.

Pariskunta odottaa jo malttamattomana yhdessä ulkomaailmaan palaamista. He kokevat olevansa valmiita tuleviin koitoksiin. Noin kahden kuukauden majailu villassa oli kaksikon mukaan riittävän pitkä aika.

–  Pari viikkoa Love Islandilla on täällä ulkopuolella ihmissuhteelle sellainen pari-kolme-neljä kuukautta. Tätä on kerennyt odottamaan jo todella paljon, Muhamed kuvailee tuntemuksiaan ulkomaailmaan poistumisen suhteen.

Rakkauden saaren mukanaan tuoma julkisuus ei vielä toistaiseksi jännitä pariskuntaa erityisen paljon. Tosi-tv-kuplassa elämisen aikana koko asiaa ei oikeastaan ole kummemmin keretty miettiä.

Niina kertoo, että olisi voinut olla alussa tyrmäämättä Muhamedia, mutta muuten kaksikko ei kadu mitään saarella tapahtunutta. Ilman villalla tapahtuneita käänteitä pariskunta ei välttämättä olisi siinä pisteessä, missä he parhaillaan ovat.

–  Jos ei olisi ollut esimerkiksi niin töyssyinen tie, niin oltaisiinko me sitten päästy tähän pisteeseen asti. Olen iloinen tästä tilanteesta, missä olosuhteissa me nyt poistumme täältä Espanjasta, en lähtisi vaihtamaan mitään. Turha sitä on lähteä katumaan elettyä elämää, Muhamed kiteyttää.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja