R-sana käyttöön! Love Islandin kaunotar tekee parinvalinnassa suuren tunnustuksen

1:24
Love Islandille asteleva sinkkumies on Emilialle entuudestaan tuttu – katso kohtaaminen videolta!

Niina myöntää illan parinvalinnassa olevansa rakastumassa.

Uutiset illan parinvalinnasta saapuvat pian treffien jälkeen Love Island Suomi -villaan. Ilmassa on hermostusta, koska nyt kaksi uutta sinkkua voivat sekoittaa pakkaa toden teolla. Illan parinvalinnassa valintavuoro on tänään naisilla.

Ensimmäisenä kuitenkin uusi sinkkumies Roni saa tehdä valintansa. Ennen tätä kuitenkin katsojat ovat saaneet vaikuttaa siihen, mikä pari on turvassa erottamiselta. Tällä kertaa lukittu pari on Krete ja Nico. Tämän jälkeen on Ronin vuoro ja hän päättää ottaa parikseen uuden sinkkunaisen Saaran.  

Seuraavaksi vuorossa ovat naiset. Eveliina valitsee parikseen Vilin. Tämän jälkeen parinvalinta etenee ilman yllätyksiä. Salli valitsee Eelin, Rosa Kimin ja Emilia Tatun. Viimeisenä valintavuorossa on Niina, joka pitää kauniin puheen Muhamedille. Hän kertoo rakastavansa Muhamedissa sitä, että mies on opettanut häntä puhumaan tunteistaan.

Alkuvaiheessa hän ei olisi uskonut, että olisivat nyt tässä pisteessä ja hän kokee, että hän alkaa rakastua Muhamediin. Muhamed hymyilee onnellisena ja parinvalinta päättyy rakkaudentäytteisissä merkeissä.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja