Love Island -pari Patrick ja Anku ovat samaa mieltä tulevaisuudestaan: "Molemmat tietävät aika hyvin, missä mennään"

Love Island Suomi -pari päätyi yhteen ohjelman puolivälin paikkeilla. Pari kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa, että tapailu jatkuu myös tulevaisuudessa.

Love Island Suomi -ohjelma huipentui finaalijaksoon, jossa voittajiksi julistettiin Jeffrey ja Aura. Kisan kolmanneksi sijoittuneet Patrick ja Anku kertovat MTVuutiset.fille, ettei kolmas sija haittaa. Tärkeämpää oli, että he löysivät toisensa. 

Parilla meni tovi löytää toistensa vierelle. Anku oli pitkään Refain pari, ja Patrick yritti ensin päästä Pauliinan ja Villen väliin, kunnes kiinnostuikin Emmasta. Lopulta pari kuitenkin sai toisensa. Milloin kiinnostus sitten heräsi? Pari pohtii pitkään ennen vastaamistaan.

– Patrick oli ihan alusta asti tosi mielenkiintoinen tyyppi. Patrickista tuli heti tunne, että häneen olisi kiva tutustua ihan kaverimielessäkin, Anku kertoo.

– Kyllä se kiinnostus on varmaan kuitenkin ollut siellä alitajunnassa aika alusta asti, mutta alkuviikkojen aikana huomasin Ankun vähän paremmin. Jossain kohtaa oli vain jotenkin meidän aika, Patrick jatkaa. 

Patrick miettii, että heidän tarinansa lähti aika nopeasti lentoon sen jälkeen, kun heistä tuli villassa pari. Molemmat kertovat, että omat tunteet yllättivät. 

– Mutta samaan aikaan omat tunteet eivät yllätä yhtään, Patrick toteaa. 

Molemmat yllättyivät siitä, millainen ihminen saarelta löytyi

Patrick ja Anku ovat sitä mieltä, että toisen kanssa on luonnollista ja helppoa olla. Tunteet toista kohtaan ovat vahvistuneet ohjelman aikana. Sen jälkeen kun heistä tuli pari, ei kumpikaan ole epäillyt suhdettaan. 

– Molemmat ovat olleet vähän yllättyneitäkin siitä, miten sattui löytymään tuollainen tyyppi, Anku toteaa. 

– Niin, kumpikaan ei uskonut, että voisi tulla näin vahvoja tunteita noissa olosuhteissa, Patrick jatkaa. 

Jatkosuunnitelmat parille ovat selkeät. Tapailu jatkuu, eikä kumpikaan koe, että heidän suhteensa kokisi mitään erityisiä hankaluuksia. Ainakaan sellaisia, mitkä eivät olisi jotenkin järjesteltävissä. Toistaiseksi pari ei halua määritellä suhdetaan. Haastattelussa he toteavat, ettei heidän ehkä tarvitsekaan. 

– Minusta tuntuu, että molemmat tietävät aika hyvin, missä mennään. Tapaillaan aika vakavasti, molemmat toivovat että tämä toimii ja onnistuu, Patrick toteaa Ankun myötäillessä hänen sanojaan. 

Katso Love Island Suomi -kauden parhaat palat keskiiviikkona klo 22 Subilta ja mtv.fi-palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat