Love Island -komistus arvasi putoavansa – paljastaa kuka sinkkukaunottarista kiinnosti eniten

First Look 18.9.2021 1:41
Katso esimakua Love Island Suomi -jaksosta!

Mark joutui jättämään Love Island Suomi -villan kahden päivän jälkeen. 

Love Island Suomi -tuoreimmassa jaksossa nähtiin tunteikas parinvalinta, jonka päätäntävuorossa olivat naiset. Dramaattisten käänteiden jälkeen saaren joutui lopulta jättämään kaksi päivää sitten villaan saapunut Mark

Koko elämänsä Pariisissa asunut komistus kertoo, ettei pudotus tullut lopulta hänelle yllätyksenä. 

– Talossa oli jo parit, jotka olivat läheisiä. Näin tytöistä, ettei kukaan haluaisi ottaa sellaista riskiä, että laittaisivat paikkansa peliin meidän takia, koska olivat tunteneet meidät vasta kaksi päivää. Osasi arvata, että meistä kahdesta jompikumpi putoaa, Jaro tai minä, hän kuvailee. 

Markin treffit Jasminen kanssa eivät menneet putkeen, joten hän osasi jo arvata, että tulee jättämään villan. Lähtö jäi silti harmittamaan. 

– On sellainen tunne, etten ole päässyt tekemään kaikkea, mitä olisi halunnut. Mutta mitä tapahtuu, tapahtuu. Pitää oppia hyväksymään se, hän sanailee. 

Mark ehti tutustua saaren naisiin kaksi päivää miesten ollessa Poikamiesleirillä metsikössä. Hän kertoo yllättyneensä tavatessaan sinkut. 

– Joidenkin kohdalla paikan päällä tuli aivan eri fiilikset. Esimerkiksi joku, joka oli kiinnostanut ennen kuin kävelin sisään, ei enää kiinnostanut paikan päällä. Ja joku, jota en ollut edes katsonut, alkoikin yhtäkkiä kiinnostaa, mies pohtii. 

Hän paljastaa, että tuli eniten juttuun Rosa F:n kanssa. Rosa vaikutti miehen mukaan olevan jalat maassa sekä luonnollinen. 

– Kun pääsin sinne ja aloin puhua hänen kanssaan, kyllä hän oli se, joka jäi eniten mieleen kaikista.

– Hänen kanssaan oli helppo keskustella ja puhua. Hänessä oli jotain, mitä olisin halunnut oppia tuntemaan enemmän.

Saaren miesten kanssa Mark ei ehtinyt vaihtamaan kuin muutaman sana, mutta uskoo sopineensa porukkaan hyvin. 

– Olisi toiminut todella hyvin heidän kanssaan. He olivat tosi avoimia ja kuulostivat mukavilta, hän summaa. 

Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat