Kohinalla saapunut Petteri ei löytänyt rakkautta Love Islandista – putosi dramaattisen valinnan seurauksena: "Olisin itsekin tehnyt samoin"

Petteri joutui jättämään taakseen Love Island Suomi -villan.

Love Island Suomessa nähtiin jälleen tunteikas ja dramaattinen ilta, kun saarelaiset joutuivat kohtaamaan uuden parinvalinnan. Useiden käänteden jälkeen parit menivät toden teolla sekaisin, kun muun muassa vahvalta pariskunnalta vaikuttanut Nea ja Oliver rikottiin. 

Viimeisimpänä villaan saapunut Aku valitsi rohkeasti Nean parikseen, pakottaen lopulta Jennin valitsemaan kahden jäljelle jääneen miehen väliltä: Nean entisen parin Oliverin sekä oman parinsa Petterin. Kyynelten saattelemana Jenni valitsi parikseen Oliverin pelastaakseen tämän ja Nean suhteen luopumalla omasta paristaan. 

Jennin ja Petterin rakkaus ei Love Island -villassa syttynyt, eikä muutenkaan rakkauden saarelta löytynyt Petteriä sytyttänyttä naista. Mies kertoo olevansa hieman pettynyt siihen, että hän sai viettää loppujen lopuksi saarella niin vähän aikaa. 

LUE MYÖS: 

– Mutta kun miettii, ettei siinä nyt löytynyt semmoista kovaa ihastusta, niin sitten ei ehkä niin paljon harmita. 

– Ei sellaista palavaa tunnetta tullut kuitenkaan. 

Petteri pääsi lähes ensi töikseen villalle saavuttuaan treffeille Jennin kanssa ja päätyi pian tämän jälkeen naisen pariksi. Jenni tuntui olevan miehestä toden teolla kiinnostunut, mutta tunne ei syttynyt suuremmin Petterin puolelta. 

Näin ollen Petteri ei ollut suuresti yllättynyt siitä, millaiseen valintaan Jenni päätyi. 

– Luulen, että ehkä olisin itsekin tehnyt samoin, koska meillä ei ollut mitään sellaista tunnetta siinä. Vaikka moni tuolla sanoi, että voi tulla vielä, niin kyllä itse vähän aavistelin, että ei. 

Petterille ei jäänyt katumuksen aiheita Love Islandista, mutta olisi toki halunnut tutustua muihin saarelaisiin vielä syvemmin. Hän ystävystyi kokemuksen aikana erityisesti JoelinEetunReetun sekä Tommyn kanssa ja toivoo pitävänsä miesten kanssa yhteyttä vielä ohjelman jälkeenkin. 

Mies kertoo liputtavansa nyt sivustakatsojana erityisesti Reetun ja Vanessan puolesta. 

– Haluaisin nähdä, että siitä tulisi jotain. 

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!

 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta finaalijaksoa.

Lue myös:

    Uusimmat