Näin Nico ja Krete muistelevat aikaa rakkauden saarella – antavat vinkkinsä villaan vielä asteleville sinkuille: "Se näyttää tyhmältä, jos et..."

Oletteko koskaan katuneet osallistumista Love Islandiin, Nico ja Krete? 2:14
Katso myös: Oletteko koskaan katuneet osallistumista Love Islandiin, Nico ja Krete?

Nico ja Krete nähtiin Love Island Suomen kolmannella kaudella.

Love Island Suomi -ohjelman kolmas kausi kuvattiin Espanjassa syksyllä 2021. Tuolloin finaaliin selvisivät Salli ja Eeli, Nico ja Krete sekä Muhamed ja Niina.

MTV Uutiset pirautti Nicolle ja Kretelle ja pyysi kaksikkoa muistelemaan Love Island -kokemusta nyt, kun reissusta on vierähtänyt miltei pari vuotta.

Sekä Kreten että Nicon oli alun perin tarkoitus saapua Love Islandille ensimmäisen kymmenen sinkun joukossa, mutta kokoonpanoon jouduttiin tekemään viimehetken muutoksia. Muutosten myötä Nicon sijaan villan alkuperäiskokoonpanoon liittyi Muhamed, ja Nico saapui villalle uutena sinkkuna noin viikkoa myöhemmin.

Nico ja Krete ovat yhtä mieltä siitä, että ensimmäistä kertaa rakkauden saarelle asteleminen oli valtavan jännittävää.

– Se oli elämäni jännittävin kokemus. Suuta kuivasi, en nähnyt eteeni ja pyörrytti, kun jännitti niin paljon. Se johtuu varmaan siitä, kun tulin saarelle kesken kaiken, Nico muistelee.

First Look 28.8.2021 2:08
Nicon ja Kreten ensitreffeistä annettiin katsojille maistiainen jo etukäteen.

– Jännitti, kun ei tiennyt mitä telkkarissa näytetään ja tuleeko toimeen kenenkään kanssa. Mutta sitten kun sinne menin, niin kaikki olikin tosi hyvin, Krete komppaa.

Nico ja Krete kehuvat, että Love Islandille on aina onnistuttu valitsemaan hyvä osallistujakokoonpano. Krete kertoo jopa yllättyneensä siitä, miten hyvin saarelaiset tulivat juttuun keskenään.

– Minusta meillä oli tosi hyvä yhteishenki ja porukka. Minua yllätti myös se, että olemme tosi monien tyyppien kanssa yhteyksissä vielä näin jälkikäteenkin, Krete sanoo.

Reissu rakkauden saarelle on piirtynyt molempien mieleen positiivisena kokemuksena, josta jäi käteen pelkkää hyvää. He kuvaavat kahden rakkauden saarella vietetyn kuukauden olleen taianomaista aikaa.

Myös jännitys näytteli osaa koko kauden ajan, mutta useimmiten kyseessä oli aina hyvä jännitys.

– En kokenut siellä ahdistusta tai hirveämpää stressiä. Totta kai jännitti, joutuuko kotiin, mutta se oli kuitenkin kaikilla edessä jossain vaiheessa, Nico sanoo Kreten kompatessa mukana.

Nicon ja Kreten elämä on tänä päivänä tietyiltä osin hyvin erilaista verrattuna aikaan ennen Love Islandiin osallistumista. He astelivat rakkauden saarelle sinkkuina, mutta nyt vierellä on jo pitkään ollut kumppani. Kaksikko myös asuu yhteisessä kodissa Virossa.

Pari kertoo taitavansa tänä päivänä myös kommunikoinnin jalon taidon. Kreten mukaan he keskustelevat nykyisin, miltei kahden vuoden seurustelun jälkeen, asioista hyvin eri tavalla aiempaan verrattuna.

Nico kertoo Love Islandin olleen myös kasvattava kokemus etenkin sosiaalisesti.

– Jos olet vähän ujompi, niin tuo on kasvun paikka sen suhteen. Myös työkuviot ja -mahdollisuudet ovat menneet uusiksi, Nico täydentää.

– On tullut paljon kaikkea kivaa elämään. Saa esimerkiksi käydä erilaisissa tapahtumissa ja tehdä esimerkiksi erilaisia työkeikkoja, se on ollut kivaa. Ja että voi tehdä töitä somen parissa ilman, että se olisi tavallaan pakotettua. En ole hirveän vaikuttajatyyppiä, mutta somen tekeminen on mielestäni hauskaa, Krete täydentää.

Ohjeet uusille sinkuille

Krete ja Nico neuvovat villaan vielä tämän kauden aikana astelevia sinkkuja olemaan rohkeita, täysin omia itsejään ja heittäytymään kokemukseen täysillä.

– Sinua tulee kaduttamaan, jos et ole täysillä mukana. Ota kaikki irti siitä reissusta, vaikka olisit siellä vain päivän, Krete sanoo.

– Helpommin sanottu kuin tehty, mutta koettakaa päästä kuoresta ulos mahdollisimman nopeasti. Älkää miettikö kameroita, ja yrittäkää tehdä sydänystäviä mahdollisimman nopeasti. Se rentouttaa, että tunnet ihmisiä ympäriltäsi, Nico jatkaa.

Kaksikko kehottaa myös heittäytymään villalla pelattaviin peleihin täysillä.

– Vaikka sinusta tuntuisi, että joku peli voi näyttää tyhmältä, niin loppujen lopuksi telkkarissa se näyttää tyhmältä, jos et heittäydy täysillä mukaan siihen, he sanovat.

Loppukaneettina Nico ja Krete toteavat, että ohjelmaan kannattaa ehdottomasti hakea mukaan, mikäli yhtään siltä tuntuu.

– Olen tosi ylpeä, että olen mennyt sinne, koska sieltä voi löytää elämänsä rakkauden, Krete sanoo.

Love Island Suomi maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35. Jaksot löytyvät myös C Moresta.

Lue myös:

    Uusimmat