Lohjalainen Maria yllätti miehensä – kosi koko sivun ilmoituksella Helsingin Sanomissa: "Ajattelin, että nyt repäisen ja teen"

2:39
Maria kosi miestään näyttävästi koko Suomen silmien alla – kuuntele Marian kertomus jännittävästä hetkestä!

Karkauspäivän aamuna useampi Helsingin Sanomien lukija saattoi hieraista silmiään, sillä lehdessä komeili koko sivun kokoinen kosinta. Ilmoituksen takapiru vastasi MTV Uutisten puheluun Lohjalta. 

"Timo Zaitsev, tuletko aviomiehekseni?"

– Ei ehkä mikään perinteisin kosinta, toteaa lohjalainen Maria Ranta. 

Eikä tosiaan ollut, sillä harvemmin kosintoja nähdään sivun kokoisina ilmoituksina sanomalehdissä. Ranta kertoo, että tätä tempausta suunniteltiin yhdessä mainoksen toteuttaneen Vepsäläisen kanssa useamman viikon ajan. 

– Ystäväni kertoi, että Vepsäläinen olisi tekemässä tällaista mainosta karkauspäiväksi ja kysyi, haluaisinko lähteä mukaan. Vähän hulluna tartuin ideaan ja kaksi viikkoa sitten suunnittelimme ilmoitusta, Ranta kertoo. 

Myöntävä vastaus kosintaan saatiin tänään heti aamukymmenen jälkeen. Yllättyikö mies?

– Aamulla hän ehkä osasi jo vähän aavistaa, sillä olin varastanut hänen puhelimensa, ettei hän saisi mitään kautta tietoa tulevasta kosinnasta. Osasin itse pitää hermot aika hyvin kasassa kotona, onnellisesti kihlautunut Ranta kertoo. 

"Tiedä sitten, jos seuraavina karkauspäivinä tulee samanlaisia"

Aivan yllätyksenä ei kuitenkaan miestä vedetty mukaan tempaukseen. Ranta kertoo, että naimisiinmenosta oli puhuttu jo useamman vuoden ajan. 

– Karkauspäivä sattui sopivasti tälle vuodelle ja ajattelin, että nyt repäisen ja teen. 

Myöntävän vastauksen myötä molempien pariskuntien puhelimet ovat käyneet kuumina onnitteluviesteistä. Onnitteluja on tulvinut niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. 

– Itselleni tuli vähän shokkina, että kuinka iso hälinä tästä on tullut. Toisaalta mitä muutakaan sitä voi odottaa, jos Hesarissa kosii. Ei siitä kovin pientä juttua voi tulla, Ranta naurahtaa.

Juhlapäivä menee pariskunnalla sekä töissä että kotona remontoidessa. Illalla on kuitenkin tarkoitus mennä yhdessä syömään ja nostamaan maljaa. Ikimuistoista sanomalehtikosintaa sopiikin juhlistaa, sillä vastaavaa ei Suomessa ole montaa kertaa nähty.

– Ehkä tämä oli ensimmäinen tällainen laatuaan. Tiedä sitten, jos seuraavina karkauspäivinä tulee samanlaisia!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.