Lohipastaa

  • 2 pkt tuorepastaa esim. ruisnauhapastaa ja vihreää nauhapastaa
  • 2 rkl öljyä
  • 2 paprikaa
  • 1 purjo tai nippu kevätsipulia
  • 2 tl raastettua piparjuurta
  • 300 g lohi- tai kirjolohisuikaleita
  • sitruunapippuria
  • 100 g kylmäsavulohta
  • 1 dl kalalientä
  • 1 limetin mehu
  • 2 rkl pestokastiketta
  • 3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 3 rkl tuoretta basilikasilppua
  • Pinnalle:
  • Parmesaaniraastetta

Suikaloi paprika ja purjo. Kuullota suikaleita öljyssä hetki pannulla, lisää raastettu piparjuuri ja kirjolohisuikaleet, mausta sitruunapippurilla ja kypsennä varovasti muutama minuutti. Lisää kylmäsavulohisuikaleet , kalaliemi ja limetin mehu, kuumenna. Sekoita joukkoon vielä muutama lusikallinen valmista pestokastiketta.

Laita pakkaukseen ohjeen mukaan kypsennetty tuorepasta kalakastikkeeseen ja sekoita varovasti nostellen. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä ja basilikasilppua. Tarjoa pastan kanssa parmesaaniraastetta ja raikasta salaattia.

Lue myös:

    Uusimmat