Lisää kolhuja kulisseissa! Putous-tähden peukalo meni sijoiltaan kesken lähetyksen: ”Housujen riisuminen oli ongelma”

Christoffer Strandbergille sattui vaatteiden vaihdon yhteydessä yllättävä tapaturma.

MTV.uutiset.fi kertoi aiemmin Pilvi Hämäläisen piilolinssiongelmasta Putouksen suorassa lähetyksessä. Myös Christoffer Strandbergilla oli lähetyksen aikana epäonnea, sillä hänelle sattui hurja tapaturma.

Lähetyksessä Strandberg piipahti lavalla Ranskan presidentti Emmanuel Macronin roolissa. Kaikki sujui hyvin, kunnes hän poistui lavalta ja alkoi vaihtaa vaatteita kulisseissa. Strandberg yritti riisua Macronin housuja, mutta lahkeet tarttuivat kiinni eivätkä housut lähteneet jalasta.

– Kiskoin ja kiskoin, ja yhtäkkiä huomasin, kuinka peukalo hyppäsi sijoiltaan ja kääntyi taaksepäin, Strandberg kuvailee.

Peukalo kääntyi onneksi heti takaisin paikoilleen, mutta jääpussia tarvittiin. Strandbergin mukaan tapaturma sattui juuri ennen kuin hänen sketsihahmonsa Barbi de Voron piti astella lavalle. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä eikä tapaturma vaikuttanut Strandbergin esiintymiseen.

Strandbergia huvittaa, että onnettomuus sattui niin tavallisessa tilanteessa, vaikka lavalla tapahtuu huomattavasti riskialttiimpia asioita.

– Se tässä on niin ironista ja naurettavaa, että niin sanotusti nyrjäytän nilkat näyttämöllä ja tanssin tangoa eikä mitään, mutta housujen riisuminen oli ongelma, hän nauraa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat