Lionel Messin punainen kortti sai Barcelona-luotsilta ymmärrystä, tuomariston suuntaan hiljaista kritiikkiä – "Parempi, etten sano mitään"

Lionel Messi sai punaisen kortin, kun Barcelona hävisi Espanjan supercupin finaalissa Athletic Bilbaolle jatkoajan jälkeen 2-3. Barca-luotsi Ronald Koeman oli ottelun jälkeen vähäsanainen.

Barcelona johti ottelua kahteen otteeseen Antoine Griezmannin osumilla, mutta Athletic Bilbao rynnisti tasoihin aivan varsinaisen peliajan päätösminuuteilla venyttäen ottelun jatkoajalle.

Jatkoajalla maalinteossa onnistui vain Athleticin Inaki Williams. Tasoitusta hakeneen Barcelonan viimeiset toiveet murskaantuivat loppuhetkillä, kun Lionel Messi sai Barcelona-uransa ensimmäisen punaisen kortin huitaisemalla vastustajaa kyynärpäällä.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman ei halunnut ottaa tuomarilinjaan liikaa kantaa.

– On parempi, etten sano mitään. Se olisi vain asioiden toistamista, enkä pidä siitä. En aio antaa mielipidettäni, Koeman sanoo Reutersin mukaan.

Messin turhautuminen puolestaan on Koemanin mielestä täysin ymmärrettävää.

– Ymmärrän, mitä Messi teki siinä tilanteessa. En tiedä, kuinka monta kertaa he rikkoivat Messiä. Se on normaalia reagoida siihen, kun he yrittävät jatkuvasti rikkoa sinua, Koeman toteaa.

Ottelun alla oli vielä epävarmaa, pystyykö Messi pelaamaan lainkaan, sillä hän ei ollut pelikuntoinen Super cupin välieräottelussa. Koeman antoi päätösvallan Messille, jonka sanaan hollantilaisluotsi luottaa.

– Niin monen vuoden jälkeen hän kyllä tietää, milloin hän voi pelata ja milloin ei. Hän päätti pelata, joten siinä se, Koeman sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja