Likapyykin seassa näkynyt "käärmekuvioinen vaate" olikin oikea matelija – Emily kertoo kauhistuttavasta kohtaamisestaan

Kauhunhetkiä pyykkituvassa: nainen löysi käärmeen vaatteidensa seasta 0:37
Käärmeen vaatteiden seasta löytänyt Emily on edelleen järkyttynyt tapahtumista.

Floridalaisnainen koki kauhunhetkiä täyttäessään pyykinpesukonettaan. Pyykkien sekaan oli jostain luikerrellut ihka elävä käärme.

Emily Visnic oli latomassa pesukoneeseen pyykkejä, kun hän näki vaatteiden seassa käärmekuvioisia suomuja. Hän luuli sen olevan jokin perheen vaatekappale, kunnes näki käärmekuvioisen vaatteen liikahtelevan kätensä alla koneen pesurummussa.

Panikoiden hän juoksi ulos asunnosta ja soitti huoltomiehelle. Huoltomies hankkiutui eroon käärmeestä. Emily ei tiedä millainen käärme oli ja oliko se mahdollisesti myrkyllinen. Hän ei myöskään tiedä, mitä huoltomies teki pyykkien joukosta löytyneelle käärmeelle. Viranomaiset spekuloivat, että käärme oli mahdollisesti karkuun päässyt lemmikki.

Päivät tapahtumien jälkeen ovat olleet Emilylle raskaita.

– Olin todella pelästynyt ja kuulin jatkuvasti jonkun luikertelevan tai sihisevän lähelläni, Emily kertoo.

Kerrottuaan tapahtumista naapureille, Emily sai tietää, että naapurit olivat edellisenä päivänä kuulleet pihapiirissä sihinää. Viranomaiset uskovat tapahtuman olleen yksittäistapaus ja että käärme oli päässyt pyykkien sijaan matkattuaan talon ilmastointikanavissa ja mahdollisesti pudonnut pyykkikoriin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat