Lihakset varastivat huomion keikalla – Spice Girls -tähti uskomattoman timmissä kunnossa

Seitsemättä sooloalbumiaan promoava Spice Girls -tähti Melanie Chrisholm esitteli huipputreenattua kroppaansa lauantaina Carfest North -festivaaleilla.

Jo Spice Girlsien kulta-aikaan Mel C oli ryhmänsä ”Sporty Spice” eikä laulajatähti ole antanut otteensa lipsahtaa kuntoilun suhteen tyttöbändiaikojensa jälkeenkään.

Laulaja paljasti hiljattain Telegraphin haastattelussa, että Spice Girls -aikaan hän rajoitti syömistään ja kuntoili pakonomaisesti taistellessaan masennusta vastaan.

– Luulin, että minun olisi pitänyt olla tietynlainen ansaitakseni kaiken mitä elämässäni tapahtui. Ollakseni poptähti minun oli oltava täydellinen, ja tämä oli minun tapani saavuttaa täydellisyys.

Haastattelussa Mel C kertoi kokeneensa syyllisyyttä siitä, ettei ansainnut julkisuutta ja menestystä eikä hän ollut tarpeeksi hyvä laulaja ja tanssija.

Lauantaina brittiyleisön edessä esiintynyt laulaja näytti kuitenkin lihaksissaan terveyden perikuvalta. Musta, hihaton haalari paljasti tähden lihaksikkaat käsivarret ja treenatun  ylävartalon – jota Mel C mielellään esitteli innostuneen yleisön edessä.

Kuvat onnellisen ja terveen oloisesta laulajasta puhuvat puolestaan.

Lue myös:

    Uusimmat