Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lewis Hamilton perusteli strippaustaan – kyse olikin vakavasta asiasta

0:33

Lewis Hamilton kohautti Abu Dhabissa sunnuntaina riisumalla palkintopallilla paitansa. Hamiltonin mukaan kyse ei ollut machoilushowsta, vaan hän halusi tehdä ”Still I Rise” -runon merkitystä tunnetuksi.

– Olen aina halunnut näyttää ”Still I Rise” (vielä nousen) -tatuointini ja tämä oli paras hetki, koska siitä oli kyse tänä vuonna.

Still I Rise on edes menneen yhdysvaltalaisen ihmisoikeusaktivistin ja kirjailijan Maya Angeloun kirjoittama runo.

– Haluan rohkaista kaikkia, jotka eivät tiedä, mikä ”Still I Rise” on, se on runo, ja lukekaa se. Vaikeuksissa olevat saavat siitä rohkaisua.

Hamilton kertoi saaneensa kauteensa inspiraatiota myös kammottavassa onnettomuudessa jalkansa menettäneen nuoren brittikuskin Billy Mongerin esimerkistä. Monger jatkoi onnettomuudestaan huolimatta kilpa-ajamista.

– Kuten Billy Mongerille, hänestä sain voimaa tänä vuonna, mikä varmasti hänestä tuntuu oudolta, koska hän katsoo minua ylöspäin ja haluaa olla Formula ykkösissä. Mutta mitä hän on tehnyt, ja mitä moni on tehnyt vaikeina aikoina, niin siitä ”Still I Risessa” on kyse. Haluan tuoda sen mahdollisimman isosti esille. Siksi tein sen (riisuin paitani), Hamilton sanoi.

​​​​​​​

1:22

Muokattu 26.11.2018. kello 17.58: Korjattu leipätekstiä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja