Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt ensimmäistä kertaa samassa leffassa – Tarantino ohjaa elokuvan Mansonin murhakultista

Kaksi Hollywoodin näyttelijälegendaa nähdään vihdoin samassa elokuvassa.

Ohjaaja Quentin Tarantino valmistelee parhaillaan elokuvaa yhdestä Hollywoodin legendaarisimmasta murhakultista. Once Upon a Time in Hollywood -työnimellä kulkeva elokuva sijoittuu vuoteen 1969 ja kertoo Charles Mansonin perustamasta kultista, joka syyllistyi useisiin murhiin.

Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäistä kertaa samassa teoksessa näyttelevät Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt. DiCaprio näyttelee läpimurtoa odottelevaa tv-tähti Rick Daltonia ja Pitt hänen stunttimiestään Cliff Boothia.

– Molemmat haaveilevat tähteydestä Hollywoodissa, jota he eivät enää tunnista. Mutta Rickillä on erittäin tunnettu naapuri... Sharon Tate, Tarantino vihjaa elokuva juonesta.

Sharon Tate oli ohjaaja Roman Polanskin vaimo, jonka Mansonin ”perhe” murhasi tämän ollessa vain 26-vuotias. Kuollessaan Tate oli viimeisillään raskaana.

Tarantino ei peittele innostustaan elokuvasta ja sen näyttelijäkiinnityksistä.

– Olen työskennellyt käsikirjoituksen parissa viisi vuotta ja asunut suurimman osan elämästäni Los Angelesissa, myös vuonna 1969, kun olin 7-vuotias. Olen erittäin onnellinen, että saan kertoa tämän tarinan siitä Hollywoodista, jota ei enää ole, Tarantino kertoo elokuvasta.

– En voisi olla onnellisempi siitä, että mukana on dynaaminen duo DiCaprio ja Pitt, ohjaaja hehkuttaa tiedotteessa.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat