Lemmikkikamera paljasti kissan riipaisevan reaktion omistajan palatessa kotiin: "Todiste siitä, että kissat todella ikävöivät omistajiaan"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Katso myös: Näin koti pysyy turvallisena lemmikeille.

Glenn-kissa alkoi heti maukumaan sydäntäsärkevästi, kun huomasi omistajansa ajavan pihaan.

Vaikka kissoja saatetaan pitää itsenäisinä oman tien kulkijoina, joille omistaja on ennemminkin palvelija kuin rakas ihminen, joskus ne yllättävät osoittamalla rakkautensa melko suoraan. Esimerkiksi alkukesällä ruotsalainen Ida epäili, ettei voisi enää lähteä kotoaan ja jättää kissaansa yksin kotiin nähtyään lemmikkikamerasta sen huutelevan ikäväänsä.

Myös yhdysvaltalainen Alexa sai kokea syyllisyydenpistoksen haluttuaan nähdä, ikävöikö hänen kissansa oikeasti omistajaansa. Niinpä Alexa viritti lemmikkikameran voidakseen seurata Glenn-kissan vointia lähdettyään itse illaksi joulun viettoon vanhemmilleen viime joulun aikaan. Alexa julkaisi videon tapahtuneesta TikTok-tilillään jo tammikuussa, mutta nyt se on bongattu eri medioissa. Glenn-kissasta uutisoivat esimerkiksi Mirror ja Bored Panda.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissa maukui oven takana

Alexan palatessa kotiin vastassa oli epätoivoisesti maukuva kissa. Kun omistaja katsoi lemmikkikameran nauhan, hän huomasi, että kissa oli painellut välittömästi ovelle kuultuaan Alexan auton ajavan pihatielle. Kissa maukui sydäntäsärkevästi oven takana omistajaansa odottaessaan.

– Luulin, että kissakamera saisi oloni tuntumaan paremmalta Glennin jättämisestä kotiin, Alexa kirjoitti videon saatteeksi TikTokiin.

Videon nainen julisti "todisteeksi siitä, että kissat todella ikävöivät omistajiaan". Moni kommentoija suositteli Alexalle kissakaverin hankkimista Glennille.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai kaikki kissoista!

Lue myös:

    Uusimmat