Päättäväinen kissa yritti mennä liukuportaita alaspäin, mutta kohtasi erään ongelman – videosta hitti

Kissa salamatkustaja lentokoneella Yhdysvaltojen halki – puoliksi syöty muffinssi ja kasa kakkaa paljasti matkalaisen 1:48
Katso myös: Tämä kissa puolestaan salamatkusti lentokoneella halki Yhdysvaltojen.

Erikoinen  "catwalk" on saanut yllättävää huomiota sosiaalisessa mediassa.

Kissavideot tunnetusti piristävät mieltä. Sen on ilmeisesti tehnyt ainakin Kiinasta lähtöisin oleva erikoinen video, jolla mustavalkoinen kissa pyrkii pääsemään rullaportaita alaspäin, mutta valitettavasti katti ei tajua askeltavansa ylöspäin meneviä portaita.

Päättäväinen kissa yritti kaikkensa

Alle 30 sekunnin pätkässä kissa tallustelee alaspäin portaita, jotka kuitenkin katin harmiksi menevät ylöspäin.  Fox Newsin mukaan video kuvattiin itäisessä Kiinassa sijaitsevassa kirjastossa. "Itsepäiseksi" kuvailtu katti tuntuu tajuavan, että jotain on pielessä, kun sen vierestä kulkee ihminen ylöspäin. Päättäväinen kissa jatkaa matkaansa kuitenkin alaspäin, vaikka portaat palauttavatkin hetkeksi pysähtyvän kissan aina ylemmäs.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon kuvanneen "neiti Hen" mukaan kissa palasi loppujen lopuksi rullaportaiden päähän, kun oli ensin matkannut muutaman kerran edestakaisin, kertoo Daily Mail. Eläin selvisi seikkailustaan vahingoittumattomana.

Video julkaistiin alun perin "Kiinan TikTokissa", Douyinissa. Siellä ja muilla sosiaalisen median alustoilla video on kerännyt  Fox Newsin mukaan jo miljoonia katselukertoja ja kymmeniä tuhansia kommentteja. Siitä, miten kissa päätyi kirjastoon, ei ole tietoa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai kaikki kissoista.

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat