Lekottelevan kotirouvan 10 käskyä: Näin olet paheellinen nainen!

Nainen, ethän ole vielä noussut sängystä? Hyvä, ota siis läppäri syliin ja lue paheellisen kotirouvan kymmenen käskyä, kuinka toimia – ja olla toimimatta – aamuisin. Jos olet jo noussut, ota näistä neuvoista vaari!

Rosemary Counterin Paheellisen kotirouvan opas neuvoo pilke silmäkulmassa sekä pientä ironian makua suussa kuinka naisen tulisi käyttää jokainen päivä loistokkaasti, teeskennellen kokkaustaitoja tarpeen mukaan, pukeutuen asiallisesti (kylpytakkiin) ja ennen kaikkea – nauttia naiseudesta! Oppaan neuvot eivät kuulemma ole Marttaliiton hyväksymiä, eikä niitä tulisi paljastaa anopille tai aviomiehelle.

Aamulekottelut ovat paheellisen kotirouvan elämäntyylin kulmakivi. Kun ulko-ovi painuu kiinni ja aviomiehen auton renkaat suhaavat pois pihalta, on kotirouvan ansainnut luksuspäivän. Lue, miten sinun tulee nauttia – ah niin ihanasta – lekottelusta!

Lekottelijan 10 käskyä

1. Älä (turhaan) nouse liian aikaisin

On tuomittavaa ja vastoin maailmaan luonnollista kulkua nousta ennen aviomiestä tai aurinkoa. Peitto korviin!

2. Älä (turhaan) nouse liian myöhään

Kokonaisen päivän viettäminen peitto korvissa voi kyllä kallistua liiallisen joutilaisuuden puolelle.

3. Anna ajatusten vaeltaa

Sängyssä on hyvä pohtia elämän tärkeitä kysymyksiä kuten: "Mitähän sitä tänään pukisi päälleen?"

Käy mielessäsi läpi koko vaatekaappisi sisältö ja lisää mukaan pari vaatekappaletta catwalkeilta, muotinäytöksistä ja Täydellisten naisten Eva Longorialta..

4. Unelmoi

Jos ajatuksesi vaeltavat naapurin adonikseen tai Johnny Deppiin, anna palaa. Fantasiat eivät ole syntiä.

5. Muista tyyli

Kaikki tekemisen arvoinen kannattaa tehdä oikein – eli toisin sanoen tyylillä. Tarvitset siis nämä: ylellinen silkkinen yöasu, hulmuava läpikuultava aamutakki, viilentävä silmänympärysgeeli...

6. Ei syyllisyyttä

Älköön kukaan – tunkeileva äiti, kateellinen aviomies, aamu-uniset raskaan työnraatajat – aiheuttako sinulle mielipahaa 14-tuntisen uniterapiasi vuoksi.

14 tunnin yöunet tuntuvat hyvältä, tekevät hyvää, ei maksa mitään eivätkä sisällä kalorin hiventäkään.

7. Ei unettomuutta

Jos kuulut ärtyneisiin unettomiin, jotka kiduttavat itseään ja muita valittaen ja voihkien, et ansaitse laiskaa lekottelua.

8. Ole turhamainen

Kauneusunet eivät ole pelkkä myytti: nukkuminen tekee sinusta seksikkään, virkistää ihoasi ja pitää tummat silmänaluset kurissa.

9. Älä vilkuile kelloa

Tämä stressaava ja vahingollinen laite – kello – voi saada sinut laskemaan minuutteja television suosikkisarjasi alkuun tai huolestumaan, kuinka kauan on aikaa vielä lounaaseen.

Älä anna tuo tikittävän sekuntiviisarin suistaa sinua hulluuteen, joten poista paristot ja laita viisarit sojottamaan yhdeksän kieppeille: vielä on aikaa nukkua!

10. Muista nukkua lepopäiväsi

Muista, ettei sunnuntaina saa nousta pois sängystä ollenkaan! Sunnuntai on pyhä lepopäivä, joka on tarkoitettu pelkkään lekotteluun. Ota siis läppäri syliisi ja ala surfailla AVAn sivuilla katsoen päivän horoskooppisi, tehden parikymmentä erilaista persoonallisuustestiä, katsoen millaiset alusvaatteet tänä ... ja aah, katso kuvia !


Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja