Mainos

Leikkimielinen vesisota kärjistyi yhteenottoon Lontoossa

Isossa-Britanniassa spontaani ja leikkimielinen vesisota-tapahtuma kääntyi rumaksi, kun yhtä poliisia ja kahta siviiliä puukotettiin eilen Lontoon Hyde Parkissa. Lisäksi yksi poliisi loukkaantui heitetystä pullosta. Asiasta kertovat brittilehti The Guardian ja BBC.

Guardianin mukaan poliisi sai ilmoituksen suuresta väkijoukosta Hyde Parkissa eilen iltapäivällä. Ihmiset olivat kokoontuneet sosiaalisessa mediassa kiertäneen kutsun kautta puistoon leikkimään vesisotaa kuumana päivänä. Paikalle tulleet poliisit kehottivat väkijoukkoa poistumaan, joka aiheutti suuttumusta.

Suukopu yltyi lehden mukaan lopulta kahinaksi. Poliiseja ja poliisiautoja heitettiin muun muassa pulloilla. Sosiaaliseen mediaan on ladattu lehden mukaan lukuisia kuvia ja videoita tilanteesta, missä mellakkavarusteiset poliisit tyhjentävät alueelta.

Vielä iltakymmenen aikaan poliisi kertoi alueella olevan yhä levottomuuksia. Tiedottaja vahvisti lehdelle kahden poliisin saaneen vammoja, toista oli puukotettu ja toista lyöty pullolla. Kaksi siviiliä loukkaantui myös veitseniskuihin.

Guardianin mukaan puiston käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on lisääntynyt viime aikoina, mikä on herättänyt suuttumusta paikallisissa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.